PS4 Pro şu zamanda alınır mı?

bumblebee8

Hectopat
Herkese merhaba. Ben 2013 yılından beri kullandığım ilk çıkan kalın kasa PS4'ümden Pro'ya geçmek istiyorum. Makineyi Vatan veya Teknosa gibi tekno marketlerden alma düşüncesi daha cazip geliyor. Bu sebeple buradaki fiyatlara göre konuşacağım. An itibariyle B kasa PS4 Pro Vatan'da 2229 liraya satılıyor. İki gün önce fiyatı yaklaşık 200 lira daha ucuzdu. Bu bilgiyi bir kenara koyalım. Diğer bir yandan God of War'ı herkes gibi heyecanla oynamak istiyorum. Seriyle de bir geçmişim olduğu için, konsolumun yanını figürleri süslediği için limitli üretim paketini almak da beni çok mutlu eder. O da an itibariyle 2648 liraya satılıyor. Ancak ne olursa olsun öğrenci olduğum için eğer ilerleyen günlerde makinenin ucuzlama ihtimali varsa bekleyip daha ucuza bundlesız bir paket almak isterim. Ayrıca çalışma tempomdan ötürü makineyi alsam da en iyi ihtimalle temmuz başına kadar oynama imkanım olmayacak. Bu bilgileri de bir kenara koyduk. Şimdiyse sizlere sormak istediğim asıl soruya geldik. Sizce makineyi alıp bir kenara koymalı mıyım yoksa karne indirimi, kur değişimi vs davalarla bu makinede 300-400 liralık dramatik değişimler yaşanır mı? Sizin piyasa hakkındaki düşünceleriniz nedir? Şimdiden hepinize teşekkürler.

Ben gerek olduğunu düşünmüyorum. Performans moduna aldığında 60 FPS tam anlamıyla vermiyor. Ayriyeten grafiklerden kısıyor.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Playstation 5 haberleri geldiğinden gereksiz olduğunu düşünüyorum.
Playstation 4 oyunları elinizdeki konsol ile oynayın. Yeni konsol için para biriktirin.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

PS4'ten PS4 Pro ya geçmek hele PS5'e yakın bir zaman varken israf gibi. Tabi bu senin gelir düzeyine bağlı ama ben geçmezdim. PS5 yakındır(1 sene)

Gerek yok. Herhangi bir fark görebildiniz mi? Çok nadir ve önemsiz grafik farkları. İnan bana bu oyunu Pro ve PS4 Slim'de oynadım bugün İzmir Forum'da. Fark yok gibi zaten. Ayrıca PRO'ya geçmekte mantıksız her oyunu oynarsın yani boşa para.

Bu kadar kısa zamanda bu kadar fazla dönüş almaya alışkın değilim. Her birinize yeniden teşekkür ederim. Detroit'in native 4K çıkacak olması, God of War'ın resolution modda harika görünmesi gibi sebeplerle bir anlık bir heyecana kapılmıştım. Görüşlerinizle birlikte kararımı gözden geçireceğim.

Uyarı! Bu konu 7 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı