DarylDixxon
Hectopat
Daha fazla
Arkadaşlar şimdi konu biraz karişik diyeceğim şu. Şu an benim laptopum var ve Xbox Series S veya PS 4 Pro almayı düşünüyorum. Ya da laptopu satıp Xbox Series S veya PS 4 Pro alacağım. Parayı da üstüne koyunca 8K monitör dahil sistem oluyor. Kısaca sizce Xbox Series S alıp laptopu da satmayıp ikisiyle mi oynayayım ya da PS4 Pro aliyim laptopu da satmayıp ikisiylede oynayayım veyaa laptopu satıp Xbox veya PS alacağım parayı da üstüne koyup 8K PC mi alayım eğer PC derseniz PC önerir misiniz toplamada olur hazır sistemde olur ama lütfen içinde 1650 Super görmekten bıktım. Ya da direk PS 4 Pro al laptop da kalsın ikisi seni idare eder(aynısı Xbox içinde geçerli Xbox Series S al laptop la Xbox series uzun süre götürür seni) çünkü artık kafam çok karışık Xbox Series S 2K 60 FPS beni çekiyor ama PC'nin'de oyun desteğı sonsuza kadar kesilmez.(mesela Xbox Series S 5 veya 6 yıl sonra oyun desteği kesileceği söyleniyor PC 'e hiç böyle bir sıkıntı yok) PS4 Pro'nun ise exclusive oyunları çekiyor(Last of Us God of War Detroit) sizce ne yapmalıyım?
Son düzenleyen: Moderatör: