PS4 Pro vs Xbox Series S vs PS5

4K oynamayacaksan PS5 almanın bir manası yok. Bir de bunlar kıyaslanacak cihazlar değiller. Series S PS5'in muadili değil. Series X desen anlarım. PS4'ü kafadan at zaten, desteği kesildi sayılır.

1080-1440p oyunculuk için en iyi cihaz Series S. Playstation'da da exclusive oyunların başlıcaları PC'ye geldi. TLOU - Bloodborne dışında beni PS almaya itecek bir neden yok. Xbox'un 2022-2023 yılı ise çok dolu geçecek ve ilk günden bir çok kaliteli oyuna erişim sağlanacak.

Üçü arasından fiyat ve hizmet bağlamında Series S tercih ederim. Yalnız dediğim gibi kıyaslanacak cihazlar değil bunlar.

PS5 alacak imkanın varsa PS5 al. Fakir edebiyatına kapılıp da "Series S AĞĞBİ" demeye gerek yok, tabi bütçe sorunu yoksa. PlayStation Exclusive oyunları çok daha iyi.
Bütçe sorunu olmayan insan sayısı bir elin parmağını geçmeyeceği için Series S deniyor zaten. Series S PS5'ten iyi diyen yok. Mantıksız bir yorum.

Sadece bir CD için PS5 almak ne demek Allah aşkına? CD alttarafı yahu CD bunun için PS5 aldım desen bir yerde sülalene küfür yersin.
Bunun için küfür edecek birinin herhangi bir fikrinin kıymeti yoktur. DVD koleksiyonu yapan bir sürü insan var. Sen kimsin de kendinde küfür edecek haddi buluyorsun?
Bütçe sorunu olmayan insan sayısı bir elin parmağını geçmeyeceği için Series S deniyor zaten. Series S PS5'ten iyi diyen yok. Mantıksız bir yorum.
Bütçe belirtmemiş. Belirtseydi zaten Series S derdim. 1080p 120FPS ve kompakt boyutuyla zaten enfes bir cihaz. Fiyatı da diğer konsollara göre uygun. Benim söylediğim şey "PS5 alacağıma Series S alırım" diyenlere. Bütçem varsa neden Series S alayım?

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı