PS4 Pro vs Yeni Sistem

• Konuyu başlatan Kéd
  • Başlangıç Tarihi
  • Mesaj 6
  • Görüntüleme 1.310

Kéd

Megapat
Daha fazla  
Şuan hazırdaki sistemim:
  • AMD FX 9370
  • AMD R9 270
  • 16 GB RAM
genelde PUBG, CS:GO, LOL vs oyunlar oynuyorum, diğer yeni çıkanlar için bu sistem genelde Low ayarlarda açıyor yazın aklımda 2 seçenek var. Ya yeni sistem toplayacağım monitörle birlikte alacağım, çünkü yeni sistem alırsam 144 Hz istiyorum 1080P GTX 1060 tarzı bir sistem dizerim veya sisteme değişiklik yapmayacağım PUBG, CS:GO, LOL gibi yeterli oyunları bunda. Diğer çıkacak yeni oyunları PS4 PRO alarak onda mı oynasam?
Eğer PS4 alırsam daha sonradan diyelim yazdığım oyunlar sıkıntı oldu, 1050Ti ayarında fiyat/performans bi' kart alırım. Ama diğer sistemleri değiştirmek istersem masraf baya artar. Yardımcı olursanız sevinirim.

Son düzenleyen: Moderatör:
Eğer bilgisayarda klavye, fare ve hilecilerle uğraşmaktan sıkıldıysanız PS4 Pro alabilirsiniz. Güzel oyunlar var o platformda da bildiğim kadarıyla.

Ya da oynadığınız PS oyunundan sıkıldığınızda yeni PS4 Pro oyunlarına para vermek istemiyorsanız şu anki sisteme yükseltme yapabilir ve güncel oyunları daha yüksek ayarlarda oynayabilirsiniz.

Sizi yanlış yönlendirmek istemem, sonuçta parayı siz vereceksiniz. Hangisinden daha çok zevk alacağınızı düşünüyorsanız ona yatırım yapmanızı öneririm.

144 monitör ve 1060 lı bir sistem ile ps4 pronun arasında dağlar kadar fiyat farkı var. 1060 sistem elbette daha iyidir, ps4 aldiginizda ucuz olsa da multiplayer oynamak icin aylik olarak bir plus uyelik istiyor, oyunlari da ozellikle yeni ciktiginda cok cok pahali. Secim sizin, bu arada saydığınız oyunlar bana gore konsolda oynanabilecek oyunlar degil. LoL vs zaten yok pubg tarzi oyunlar da analogla cok zor oluyor benim icin.

Bu istek sizin oyunları nereden oynayacağınıza bağlı, yeni çıkacak oyunları PS4 Pro'dan oynamak güzel bir şey ancak bu sizin tercihiniz. Eğer bir tavsiye istiyorsanız, canınız hangisini istiyorsa onu almanızdan yanayım.

1060 lık bir sistem ile ps4 pro dan alacağın keyfi ve upgrade seçeneklerini bir düşün derim... Ps plus üyelik+yeni oyunların uçuk fiyatı+Fps tarzı oyunlarda kontrol kısıtlılığı vs.

Uyarı! Bu konu 8 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı