MrMarshmello
Hectopat
Dostum o zaman Xbox'a geçebilirsin farklılık istiyorsan![]()
Evet zaten bende öyle yapacağım galiba teşekkür ederim
Dostum o zaman Xbox'a geçebilirsin farklılık istiyorsan![]()
Abi evet hepsi ayrı birer şaheser yukarıda yazdım ben zaten hepsini bitirdim ve ben bir Sony oyunu bitirince oynamak istesem dahi sarmıyor.
Senin özel oyunlarla işin kalmamış. O yüzden geçebilirsin. Series S güzel bir cihaz.
Evet zaten tüm oyunları oynamıssın daha ps ile işin kalmamış ben de ya bilgisayara yada series x'e yada hem series s hem de 3070 sisteme.Evet zaten bende öyle yapacağım galiba teşekkür ederim![]()
Abi mesela rdr2 ps4 pro da (galiba sadece bende) oyun berbat görünüyor, fps düşüşleri bol ve çok aşırı rahatsız edici derecede ses var onu oynarım onun dışında optimize ve özel oyunları oynarım son olarak gamepass ile geriye uyumluluğum tadını çıkartırım herhaldePS4 Pro'da oynayamadığın hangi oyunları,
Xbox Series S'te oynamayı düşünüyorsun?
Evet zaten tüm oyunları oynamıssın daha PS ile işin kalmamış ben de ya bilgisayara ya da Series X'e ya da hem Series S hem de 3070 sisteme.
Eğer yarış oyunları falan oynacaksan FH gibi thrustmaster veya Logitech direksiyon seti almanı öneririm bu arada The Crew 2 de oynadın mı?Abi mesela rdr2 ps4 pro da (galiba sadece bende) oyun berbat görünüyor, fps düşüşleri bol ve çok aşırı rahatsız edici derecede ses var onu oynarım onun dışında optimize ve özel oyunları oynarım son olarak gamepass ile geriye uyumluluğum tadını çıkartırım herhalde![]()
Eğer yarış oyunları falan oynacaksan FH gibi Thrustmaster veya Logitech direksiyon seti almanı öneririm bu arada The Crew 2 de oynadın mı?
22000'e falan toplarım herhalde ama yada series s ve t248 direksiyon seti(5700'e getirteceğim ben)Abi mesela rdr2 ps4 pro da (galiba sadece bende) oyun berbat görünüyor, fps düşüşleri bol ve çok aşırı rahatsız edici derecede ses var onu oynarım onun dışında optimize ve özel oyunları oynarım son olarak gamepass ile geriye uyumluluğum tadını çıkartırım herhalde
Abi PC çok pahalı şu an TR de yapılması gereken iş görmesi için ucuz bir laptop ve Series S böyle 5 6 yıl gider bence.
22000'e falan toplarım herhalde ama ya da Series S ve T248 direksiyon seti(5700'e getirteceğim ben)
Hocam ama sizde 5700'e getirtebilirsiniz bende bir siteden getiyorum.Oh vallahi işte daha ne isterimki![]()
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.