hypercricial
Hectopat
Hocam güç konusunda net PS4 proPS4 Pro, yeni nesil oyunları oynatma konusunda Series S'e nazaran çok başarısız. Series S, stabil şekilde 60 FPS oynatabiliyor yeni nesil oyunları.
Hocam güç konusunda net PS4 proPS4 Pro, yeni nesil oyunları oynatma konusunda Series S'e nazaran çok başarısız. Series S, stabil şekilde 60 FPS oynatabiliyor yeni nesil oyunları.
PS4 Pro, yeni nesil oyunları oynatma konusunda Series S'e nazaran çok başarısız. Series S, stabil şekilde 60 FPS oynatabiliyor yeni nesil oyunları.
Hocam tek kol mu?Abi MediaMarkt'ta 9.8k olmuş 6K ya bulursan bana da söyle(yurt dışı cihazlar 6K ve 6, 5K arası değişiyor bu arada)
İkinci el alabilirsiniz veya ihtalatçı garantili. 2. El daha mantıklı bana göre çünkü garantisi Microsoft tarafından.Abi MediaMarkt'ta 9.8k olmuş 6K ya bulursan bana da söyle(yurt dışı cihazlar 6K ve 6, 5K arası değişiyor bu arada)
Hocam güç konusunda net PS4 Pro.
Series S daha güçlü hocam. Sadece donanım olarak bakmayın yeni nesil ve optimizasyonu çok daha üst düzeyde.Hocam güç konusunda net PS4 pro
Hocam tek kol mu?
![]()
Microsoft Xbox Series S 512 GB Oyun Konsolu (İthalatçı Garantili) Fiyatı ve Özellikleri
Microsoft Xbox Series S 512 GB Oyun Konsolu İthalatçı Garantili özelliklerini incelemek ve en uygun fiyata satın almak için hemen tıkla!www.teknosa.com
Hocam tek kol mu?
![]()
Microsoft Xbox Series S 512 GB Oyun Konsolu (İthalatçı Garantili) Fiyatı ve Özellikleri
Microsoft Xbox Series S 512 GB Oyun Konsolu İthalatçı Garantili özelliklerini incelemek ve en uygun fiyata satın almak için hemen tıkla!www.teknosa.com
Doom Eternal’da 120 Fps var ve çok sessiz kulağınızı dayasanız bile fanı az duyuyorsunuz.Abi PS4 Pro da 60 FPS oyunlar var mesela ben Doom oynadım ama fan sesi inanılmaz artıyor Series S'te öyle değildir bence.
İkinci el alabilirsiniz veya ihtalatçı garantili. 2. el daha mantıklı bana göre çünkü garantisi Microsoft tarafından.
Doom Eternal'da 120 FPS var ve çok sessiz kulağınızı dayasanız bile fanı az duyuyorsunuz.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.