PS4 Pro'dan Xbox Series S'e geçilir mi?

Neden geçmek istediğinizi söylerseniz amacınız doğrultusunda mantıklı olabilir fakat bilmeden tam anlamıyla yorum yapamam. Baktığımız zaman Series S yeni nesil bir konsoldur kardeşi PS4 sebebiyle eski nesil olmaya mahkûm kalan PS4 Pro eski nesil olduğundan geçmeniz mantıklı olur bence.

Son düzenleme:
Neden geçmek istediğine bağlı bence. Eğer yeni oyunları oynamak istiyorum, gamepass lazım filan dersen neden olmasın? Ve emin ol pişman olmazsın. PS4 Pro'dan iyi her türlü.

Neden geçmek istiyorsunuz? Amacınız doğrultusunda mantıklı olabilir fakat bilmeden tam anlamıyla yorum yapamam. Baktığımız zaman Series S yeni nesil bir konsoldur kardeşi PS4 sebebiyle eski nesil olmaya mahkûm kalan PS4 Pro eski nesil olduğundan geçmeniz mantıklı olur bence.
ps4 de exclusive oyunların çoğunu oynadım ps plusa zam geldi bende series s e geçmeyi düşünüyorum işte

ps4 de exclusive oyunların çoğunu oynadım ps plusa zam geldi bende series s e geçmeyi düşünüyorum işte
O zaman geçilir dostum. Zaten SSD de bağlanıyormuş. "depolama sıkıntısı" da bitiyor bu şekilde.

Bildiğim kadarıyla anlaşmalı olduğu 1 SSD firması üretiyor sadece.
Harici SSD hocam. Yanlışım yoksa Western Digital'in ürettiklerini kastediyorsun. Usb girişinden istediğin SSD'yi takarsın yani.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı