PS4 Pro’yu satıp Xbox One X almak

RasKun

Hectopat
Merhabalar, Vatan Bilgisayar'da Xbox One X bundle 2500 TL. Şu anda PS4 Pro’ya sahibim. Çoğu özel oyununu oynadım ve anladım ki özel oyunlar bana göre değil. Uncharted bitsin diye yalvardım, God of War’ı bitiremedim bile. Biliyorum yıl sonu yeni konsollar çıkıcak fakat çıkar çıkmaz alacak kadar durumum yok fiyatların inmesini bekliyeceğim için yeni nesile tahminimce 2 yıl sonra geçmeyi düşünüyorum. Oyun ya da başka bir öneriniz var mıdır, konsol elime geçince kurduktan sonra şunları kesin yap diyebileceğiniz bir şeyler var mıdır? Teşekkürler.

Son düzenleyen: Moderatör:
Konsol alacaksanız Game Pass ile kullanabilirsiniz. Konsol yerine PC de alabilirsiniz. Xbox Game Pass ile de Xbox'daki oyunları da oynayabilirsiniz.

Öncelikle, 2 hafta önce konsol dünyasına adım atayım dedim One S modelini aldım. 3 aylık gamepass aldım 6 liraya. (şaka gibi) Forza, Mk X, Gta 5, DMC5, PES 2020 vs. oyunları kurup oynadım.

Mevzudan baya memnun kalıp 4K Tv olduğundan satıp X modelini aldım 2.500 kampanyasından. Forza deneyimimden S ile X baya fark olduğu net belli hem daha akıcı hem daha iyi grafikler açısından.

Herneyse konuyu dağıtmayayım. Exc. dışında Ps in bi esprisi yok sizinde fark ettiğiniz gibi. O yüzden Xbox kesinlikle Gamepass olayı sayesinde çok daha avantajlı. Online olarak bi sıkıntı yaşayacağını düşünmüyorum. PS e sadece exc. için dünya para saçmaya hiç gerek yok.

Pc almaya kalksan X performansını alabileceğin bi Pc toplaman en az 5.000. O yüzden X alın keyfinize bakın.

Ayrıca P1 - P2 olayıyla ne alırsanız alın herşeyi yarı fiyatına alabiliyorsunuz. (Gamepass, oyun vs.)

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı