PS4 Slim alınır mı?

  • Konuyu başlatan RSBRS
  • Başlangıç Tarihi
  • Mesaj 14
  • Görüntüleme 851
Xbox Series S GTA 6 ve benzeri yeni nesil oyunlar kalıracak PS4'ün ömrü 2 sene kaldı Sony açıklama yaptı bir süre sonra oyun yapmayı kesecekler Xbox Series S de oyunlar gelmeye devam edecek.
Tabi o kadar güzel grafikler ile gelmesede GTA 6 felan gelcek
Yani kısacası Xbox One x gamepass sayesinde ve güç bakımından iyi PS4 slim özel oyunlar bakımdan iyi Xbox series s her bakımdan iyi 4000 TL biraz daha para biriktir al bence
 
Herkese teşekkür ediyorum yeni nesil alacak kadar param yok. Sadece PS4'ya da Xbox One S alabilirim zaten yeni nesil oyun oynamak ya da özel oyun oynamak gibi bir amacım yok eğlencesine oynayacağım. Xbox One S 1TB almayı tercih ettim Gamepass'dan dolayı. Sizce fiyat daha düşer mi yoksa hemen alayım mı? Yeni nesil çıktığından dolayı düşüş devam eder mi?
 
Hiçbir bilgim yok baktığım kadarıyla PS4 Slim 3.339TL PS4 Pro ise 5 bin TL elimde Slim alacak kadar para var ve TV 4K değil yeni nesil oyun oynamak gibi bir şey istemiyorum zaten hiç PS im olmadığı için eski oyunları da hiç oynamadım. Sizce PS 4 Slim almalıyım mı? Özel oyun oynama gibi bir derdim de yok.
Ayrıca Slim versiyonunda CD girebilecek yer var mı? Arkadaşımdan oyun için CD alacağım da.
Ya da Xbox One mı alayım Gamepass'dan dolayı?
Hiç oynamadıysan Ps4 için çok güzel oyunlar var iyi bir başlangıç olur.
 
Minimum Xbox Series S alın bence. PS4 Slim model özellikle, çok sesli çalışıyor ve performansı yer yer yetersiz kalıyor. "PS4 Jet Engine" diye aratın ne demek istediğimi anlarsınız.
 

Yeni konular

Geri
Yukarı