PS4 Slim ve PS4 Pro farkları nelerdir?

Konsolların parçalarını AMD yapar.

ps4-vs-ps4-pro-sdn-1.png

Biri GTX 750 Ti, Digeri GTX 1070.

Sence hangisi?
Fark bu kadarsa alınır ama internetten baktığım karşılaştırma videolarında fark 750 Ti ve 1050 gibi gözüküyor. Birde şuna karar veremiyorum şuan Pro çıkalı 1 yıl oldu ve şuan ki oyunların testlerine bakınca fark yok gibi bazı oyunlar hariç hani ileride bu fark net bir şekilde ortaya çıkana kadar Slim modelini alıp aradaki fiyat farkı ile istediğim oyunları oynasam ileride fark büyürse Slim modelini satıp PS4 Pro modeline geçsem daha mantıklı olmaz mı?

Son düzenleme:
Para varsa Pro alınmalı oyunları daha yüksek FPS veya kalitede oynayabilecek imkan varken Pro alınır ama arada bir oynarım sıkı oyuncu değilim dersen Slim her türlü.
İşte karamsar bir yapım olduğu için içinden çıkamadığım nokta bu ben Pro kullanmadım ve deneyebileceğim cihaz da yok çevremde internette baktığım videolarda ben bu farkı göremedim. Bundan 4 ay önce Slim modelini birkaç gün kullandım tek hatırladığım GTA 5 de FPS düşmesi oluyordu.

İşte karamsar bir yapım olduğu için içinden çıkamadığım nokta bu ben Pro kullanmadım ve deneyebileceğim cihaz da yok çevremde internette baktığım videolarda ben bu farkı göremedim. Bundan 4 ay önce Slim modelini birkaç gün kullandım tek hatırladığım GTA 5 de FPS düşmesi oluyordu.

Pro ve Slim arasinda fark goremiyorsaniz goz doktoruna gitmelisiniz ;)

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı