PS4 Slim verip Nintendo Switch almak mantıklı mıdır?

Sizce PS4 Slim 1TB verip Nintendo Switch V1 almak mantıklı mı?

PS4 yeni nesil oyunları oynatamayacak kapasitede bir konsol ayrıca Nintendo Switch nesilleri çok umursamıyor eğer Nintendo Switch oyunlarına para yetiştiririm diyorsanız ya da konsolu kırarım oynarım diyorsanız bence mantıklı.

Kenarda Xbox Series S var yedek olarak PS4 de.

Xbox Series S varken PS4'ün eğer exclusive oyunları oynadıysanız konsolu oturma odasında görünce kaçabilirsiniz. En azından öyle yapacak büyük bir oyuncu kesimi vardır.

Gerek exclusive gerek klasik gerek üçüncü parti oyunlar 70 TL çok hoşuma gidiyor.

Xbox Series S'te de Game Pass var artık az çok aynı şeyi yapıyorlar biri ilk günden oyun getirmeye önem veriyor diğeri ise eski ve satmayan oyunları eklemeye.

PS4 yeni nesil oyunları oynatamayacak kapasitede bir konsol ayrıca Nintendo Switch nesilleri çok umursamıyor eğer Nintendo Switch oyunlarına para yetiştiririm diyorsanız ya da konsolu kırarım oynarım diyorsanız bence mantıklı.

Xbox Series S varken PS4'ün eğer exclusive oyunları oynadıysanız konsolu oturma odasında görünce kaçabilirsiniz. En azından öyle yapacak büyük bir oyuncu kesimi vardır.

Xbox Series S'te de Game Pass var artık az çok aynı şeyi yapıyorlar biri ilk günden oyun getirmeye önem veriyor diğeri ise eski ve satmayan oyunları eklemeye.
Biliyorum gamepass kullanıyorum ama ps plus daha kaliteli onu demek istedim ve evet switch ps5 series x ile kıyaslanıyor şuan ps4 de önemli özel oyunları bitiriyorum. Zaten bitirip switch alıcam

Bitirdiğinizde Nintendo özel oyunları için Switch almanız. Büyük bütçeli yeni nesil oyunlar için de Xbox Series S kullanmanızı öneririm.

Sizce PS4 Slim 1TB verip Nintendo Switch V1 almak mantıklı mı? Kenarda Xbox Series S var yedek olarak PS4 de. PS Plus Deluxe bayağı hoş gerek exclusive gerek klasik gerek üçüncü parti oyunlar 70 TL çok hoşuma gidiyor. Bunca avantaja rağmen Switch ise özel oyunlara sahip. Ne önerirsiniz?

Bence PS4 kalsın, Switch'in güzel bir konsol olduğunu düşünmüyorum. Özellikle yeni abonelik sistemi gelmişken PS verip Nintendo almanın mantıklı bir hareket olduğunu düşünmüyorum. Şahsi fikrim.

Bence PS4 kalsın, Switch'in güzel bir konsol olduğunu düşünmüyorum. Özellikle yeni abonelik sistemi gelmişken PS verip Nintendo almanın mantıklı bir hareket olduğunu düşünmüyorum. Şahsi fikrim.
Karar verdim switch bence mükemmel balkonda kahve içip denizi seyrederken switch oynamak benim için lüks ayrıca özel oyunları çok kaliteli zaten Xbox series s de var o yüzden takas edicem öneri için sağol

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı