PS4 Slim vs PS4 Pro

PS4 Slim vs PS4 Pro

• Oy verenlerin toplamı
    11

Kerem_Efe

Hectopat
Daha fazla  
İyi günler. Yakın zamanda PS4 almayı düşünüyorum ancak PS4 Slim ile PS4 Pro arasında kaldım. İkisinde de 2. kolu almam gerekecek.
SONY PS4 Pro 1 TB A Chassis EUR Black OYUN KONSOLU + Sony Playstation 4 Dualshock Kablosuz Kumanda/Kol (Joystick) Fiyatı = 2074 TL

SONY FIFA 18 / PS4 1 TB E SLIM OYUN KONSOLU + Sony Playstation 4 Dualshock Kablosuz Kumanda/Kol (Joystick) Fiyatı = 1853 TL

Aradaki fiyat farkına değer mi? Bir de PS4 Slim'in yanında FIFA 18 de dahil olması daha da uygun geliyor.
Önerilerinizi bekliyorum.

Şu an Ps4 ler 1200₺ civarı. Fiyat bana çok geldi. Ps4 yeni oyunlar çıktıkça sıkıntı çıkaracaktır ama her oyunda çıkmaz. Fazla oyunum yok Just cause 3 harici sorun çıkartan oyun oynamadım. Bütçe sorunun yoksa Ps4 pro tavsiye ederim belki ilerde Ps5 çıkarsa proya downgrade ederlerse oyunlarını oynama imkanın olur. Tabi bi yerde yıkanacaktır.

Uyarı! Bu konu 9 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı