PS4 Slim vs PS4 Pro

Mert Demirci.

Centipat
Arkadaşlar iyi günler. Bu konu hakkında aşırı derecede takıldım, yardımınıza ihtiyacım var. Slim veya Pro modelini almayı düşünüyorum, sadece PES 2020 oynayacağım ve sabit 60 FPS vermesini istiyorum. Bilgisayarda monitör 60 Hertz olup 50-55 FPS'lere düştüğünde kasıyor ya işte o sorunun PS4'te olmamasını istiyorum. Bu arada PES 2020 oyununu en düşük grafikte oynayacağım, hangisini almamı önerirsiniz? Teşekkürler.

Arkadaşlar iyi günler. Bu konu hakkında aşırı derecede takıldım, yardımınıza ihtiyacım var. Slim veya Pro modelini almayı düşünüyorum, sadece PES 2020 oynayacağım ve sabit 60 FPS vermesini istiyorum. Bilgisayarda monitör 60 Hertz olup 50-55 FPS'lere düştüğünde kasıyor ya işte o sorunun PS4'te olmamasını istiyorum. Bu arada PES 2020 oyununu en düşük grafikte oynayacağım, hangisini almamı önerirsiniz? Teşekkürler.

Konsol oyunlarında grafiği ayarlayamıyorsunuz. Ayriyeten PES 2020 PS4'ün her varyasyonunda 60 fps sabit veriyor. 4K monitör ya da TV'niz var ise PS4 PRO almanızı yeğlerim.

PS4 Slim en ideal fiyat performans ürünü sıkıntısız ala bilirsiniz. PS4 Pro ise 4K destekliyor görüntüde bir tık daha iyi olur. bende Slim var memnunum arkadaşımda PRO var. bilse idim PRO almazdım bir fark göremiyorum diyor.

PS4'de grafik ayarları yok dostum. :) Oyun PS4'ün her kasasında 60 FPS çalışıyor. Slim kasa almanı tavsiye ederim.

Hocam sadece 1080P ekran alacağım 4K beni ilgilendirmiyor. Yani Slim alırsam 60 FPS sabit verir değil mi pişman olmam?
PS4'de grafik ayarları yok dostum. :) oyun PS4'ün her kasasında 60 FPS çalışıyor. Slim kasa almanı tavsiye ederim.

Ciddi misin niye yok saçma olmuş bence.

Belli bir kalitede belli bir FPS vermesi için optimize edilir oyunlar konsolda. Güzel bir görüntü alacaksın merak etme. :) Ekran 1080p ise hiç Pro modele bulaşma, Slim alabilirsin sabit 60 FPS verecektir.

Şu dönem 2.el fat kasa bile alırken cepler yanıyor. Ayrıca pes de Slim ve Pro'da da 60FPS alırsın. Oyuzden Pro almak biraz saçma şu an ( aslında bu dönemde konsol almak saçma ama tercih meselesi )

Saçma değil PS4 donanıma göre ayarlanır optimize edilir grafikler.

Peki kendisi yüksek ayarlara alirsa ve kısa sürede isinirsa onu düşünmüştüm. Bu arada ilk defa PS4 almayi düşünüyorum sorularımı mazur görün 😂.
Şu dönem 2.el fat kasa bile alırken cepler yanıyor. Ayrıca pes de Slim ve Pro'da da 60FPS alırsın. Oyuzden Pro almak biraz saçma şu an ( aslında bu dönemde konsol almak saçma ama tercih meselesi )

Ne zaman alacağız ki hocam ekonomi hiç düzelmiyor 😂.

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı