PS4 Slim'den Xbox Series S'e geçmek mantıklı mı?

516478

Hectopat
Merhaba arkadaşlar, halihazırda PS4 slim'e sahibim. The Last of Us, Spider-Man / Miles Morales, Uncharted, God of War, Horizon çoğu oyunu bitirdim. Yeni konsol arayışına girdim, son zamlardan sonra PS Plus'un fiyatı çok fazla arttı. Intel i5 8. nesil GTX 1050 ekran kartlı 8 GB RAM'li laptopa sahibim. Xbox Series S düşünüyordum ama sizce mantıklı mı? Siz olsanız ne alırdınız?

Merhaba arkadaşlar, halihazırda PS4 slim'e sahibim. The Last of Us, Spider-Man / Miles Morales, Uncharted, God of War, Horizon çoğu oyunu bitirdim. Yeni konsol arayışına girdim, son zamlardan sonra PS Plus'un fiyatı çok fazla arttı. Intel i5 8. nesil GTX 1050 ekran kartlı 8 GB RAM'li laptopa sahibim. Xbox Series S düşünüyordum ama sizce mantıklı mı? Siz olsanız ne alırdınız?

Eğer "Grafik takıntım yok." diyorsan, Xbox Series S de işini fazlasıyla görecektir.

Herhangi bir USB 3.0 hard disk dönüştürücüsü olur dostum. Direkt bilgisayarcıdan almıştım ben ama puanı yüksek satıcıdan alabilirsin Trendyol'dan falan. Xbox ile ilgili merak ettiğin bir şey varsa sorabilirsin. Series S'im var.

1-) 4K televizyonda kullanacağım da 4K desteği sağlıyor mu cihaz?
2-) Depolamada şöyle bir sorun duydum Önce cihazın depolamasına taşıyıp öyle oynuyormuşsun zor olur mu öyle
3-) Genel olarak senin oynadığın oyunlarda kaç FPS veriyor dostum ( 120 FPS veriyor diye söylüyorlar o yüzden sordum )
4-) Odamda 144 Hz monitörüm var 1080p 144 Hz alabilir miyim Xbox Series S'den
5-) Son olarak cihazdan memnun musun PS4'ten geçmeye değer mi sence.

Eğer "Grafik takıntım yok." diyorsan, Xbox Series S de işini fazlasıyla görecektir.

PS4'ten iyidir herhalde grafikleri benim için problem değil

Son düzenleme:
1-4K televizyonum yok fakat cihaz ayarlarında 4K seçeneği var, muhtemelen sağlıyordur.
2-Harddisk alırsan sadece eski nesil oyunları harddiske atabiliyorsun. Mesela RDR2 yi harddiske atabilirsin, veya diğer oyunları atabilirsin ve direkt harddisk üzerinden oynarsın hiç sorun olmuyor. Yeni nesil olanlarıda sadece xbox ssd sine yükleyebiliyorsun.
3-FPS olayına da dikkat etmiyorum. Konsol olduğu için keyif versin yeter mantığında oynuyorum. Herhangi bir sorunla karşılaşmadım.
4-Bilgim yok.
5-Kesinlikle yeni nesli en ekonomik şekilde deneyimleyeceğin bir cihaz olur. Eğer yeni nesil oyunları oynamak istiyorsan geç derim. Ama PS4 te özel oyunlar büyük bir artı xbox a göre.

1-4K televizyonum yok fakat cihaz ayarlarında 4K seçeneği var, muhtemelen sağlıyordur.
2-hard disk alırsan sadece eski nesil oyunları hard diske atabiliyorsun. Mesela RDR2'yi hard diske atabilirsin, veya diğer oyunları atabilirsin ve direkt hard disk üzerinden oynarsın hiç sorun olmuyor. Yeni nesil olanları da sadece Xbox SSD'sine yükleyebiliyorsun.
3-FPS olayına da dikkat etmiyorum. Konsol olduğu için keyif versin yeter mantığında oynuyorum. Herhangi bir sorunla karşılaşmadım.
4-bilgim yok.
5-kesinlikle yeni nesli en ekonomik şekilde deneyimleyeceğin bir cihaz olur. Eğer yeni nesil oyunları oynamak istiyorsan geç derim. Ama PS4'te özel oyunlar büyük bir artı Xbox'a göre.

Sağ ol dostum teşekkür ederim sorularımı cevapladığın için. Sony tarafında aklımdaki bütün exculusive oyunları bitirdiğim için artık gerek kalmadı bir de PS4'ün 30 FPS oynatmasından sıkıldım sürekli fan açması da işin cabası tercihimi Xbox Series S'den yana yapacağım.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı