PS4 veya GTX'li bir PC mi almalıyım ?

Homo georgicus

Hectopat
Katılım
7 Kasım 2014
Mesajlar
37
Daha fazla  
Cinsiyet
Erkek
Merhaba arkadaşlar,
maaşımı aldıktan sonra ne alsam diye düşünüyordum. İlkten maaşımla şuanki var olan sistemime +4gb RAM ve GTX750ti eklemekti. Sonra artık bilgisayar başında durmaktansa alırım PS4 alırım birkaç oyun televizyonun karşısında yatarak kablo derdi olmadan oynarım diye düşündüm. Ama baktığımda PS4 1.500tl civarı + oyunlarda var. PC den de sıkıldım. Hangisini alsam karar veremedim ,yardımlarınıza ihtiyacım var.
Sistemim ;
AMD FX6
GT630
4GB RAM
Ekleyeceklerim;
GTX750Tİ
4GB RAM
Yazım kurallarındaki hatalardan dolayı özür dilerim.Gözümden kaçmış olabilir.
 
Ortalama bir pc sahibisin zaten. Lol fln orda oynarsın. Al bir konsol özel oyunlarıyla çatır çatır oyna. Forumda Pc fanları çok. Ps4 grafikleri iğrenç falan diyecekler takma.
 
Ortalama bir pc sahibisin zaten. Lol fln orda oynarsın. Al bir konsol özel oyunlarıyla çatır çatır oyna. Forumda Pc fanları çok. Ps4 grafikleri iğrenç falan diyecekler takma.
Ps4 grafiklerine kötü diyen yok, yeri geldiğinde muazzam grafiklere sahip olabiliyorlar. Tabi ex oyunlar için geçerli. Her platformda ki oyunlar pc'de her zaman daha güzel grafiklerle çalışacaklardır.
 
Bence playstation 4 almalısınız. Emin olun ps4 sizi GTX 750Tİ'dan daha tatmin eder. Şimdiki sisteminizle günlük işlerinizi halledersiniz playstation 4 ile de dilediğiniz oyunları oynarsınız.
 
Ben kasaya yatırım yapmanızı tavsiye ederim. PS oyunları biraz pahalı oluyor. O yüzden sorun olabilir. PS bana göre biraz daha sınırlıyor insanı. Tabi orta düzey bir kasan olduğu için PS almak iyi olabilir. Oyunları PS ile oynarsın. Günlük işleri bilgisayarın ile yaparsın. Önemli olan senin hangisini sevdiğin.
 
Uyarı! Bu konu 9 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Yeni konular

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı