PS4 vs PC

• Konuyu başlatan tura
  • Başlangıç Tarihi
  • Mesaj 21
  • Görüntüleme 1.213

Hangisi

• PS4

Oy: 9 17,3%
  • PC

Oy: 45 86,5%

• Oy verenlerin toplamı
    52
Ps4 özel oyunların hiçbiri PC’ye çıkmadı ki. Last of us mesela veya uncharted hiçbiri çıkmadı çıkmayacakta....
İlla ki tüm PS4'e özel oyunların PC platformuna çıkmasını beklemiyorum ancak Death Stranding, RDR2, Detroit Become Human... Gibi oyunlar PC'ye geldi. Artık PC alınmasını daha mantıklı buluyorum.

@@mstfaozder,@Skyfin
Öyle bir beklentiniz var ise beklemeyin derim ben hayal kırıklığına uğrayabilirsiniz. Sony'nin Qantic Dream ile olan anlaşması bittiği için PC'ye geliyor bir kaç oyun. Death Stranding ise zaten PS exclusive bir yapım değildi en başından beri.
Sony, Naughty Dog,Santa Monica,Polyphony Digital ,Guerilla Games, İmsomniac Games gibi Sony'nin bünyesinde yer alan birinci parti stüdyoları asla bırakmaz. PS'in en baba oyunları PC'ye gelmez yani aksi taktirde PS'in anlamı kalmaz.

Son düzenleme:
Death Stranding, RDR2, Detroit Become Human
Death Stranding zaten geleceği çıkmadan önce söylendi.

RDR2 ise GTA 5 yaptığı gibi sonradan PC platformun geliyor zaten Xbox One platformunda var yani PS4 özel değil.

Quantic Dream oyunlarına gelirsek Epic Games tahminen para saydı diye düşünüyorum zaten PS4 aldıracak oyunlar değiller.

Eğer ps4 alıcaksan bir oyuna 250-500 tl vermeye hazır ol (kırık deyilse)
Eğer pc alıcaksan torrent var

Bence PC. PS4'ün amacı oyunu 30 FPS oynatabilmek ve bunun için grafik ayarlarını düşürebiliyorlar. Bilgisayar da ve PS4'de F1 2019 oynadığımda farkı bariz hissetmiştim.
Ben hikayeli oyunlar oynarken Bilgisayara PS4 kolunu takıp öyle oynuyorum. Çatışma anlarında hemen mouse ve klavyeye geçiyorum o ayrı. 😁😁

Uyarı! Bu konu 7 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı