PS4 vs Series S

hyperx456

Hectopat
Merhaba, konsol satın alacağım ama hangisini alacağımla ilgili hiçbir fikrim yok. İlk kez satın alacağım ve konsollarla ilgili hiçbir bilgim yok acaba farkları vb. ile anlatabilir misiniz? Hangisi alınmalı falan.

Exclusive merakınız varsa mesela God of War Spider-Man The Last of Us 2 PS4 ama benim öyle oyunlarla işim yok oyun oynayayım derseniz Series S Series S yeni PS4 eski nesil.

Game Pass ve Series S mükemmel nimet. Fakat PS Exclusive oyunlara ilgin varsa PlayStation'dan başka çaren yok. Ben yine de almanı önermem. Benzer fiyata daha güncel bir konsol, Game Pass gibi bir hizmet.

Şimdi ben GTA 5 ve gran turismo Sport vb. oyunlar oynamayı düşünüyorum 2 konsolda açar değil mi?

Gran turismo Series S'te yok ama Forza Horizon 4 ve 5 gibi harika ötesi oyunlar var Forza Motorsport sizi daha çok tatmin edebilecek oyunlardır bunlar GTA 5 iki konsoldada mevcut Series S'e yeni nesil güncellemesi gelecek GTA 5'e.

GT Sport Sony exculisive eğer asıl isteğiniz Sony oyunları oyanmak ise Xbox size göre değil fakat oyun oynamak istiyorsanız direk seris s alın başka seçenek aramayın Türkiye'deki en mantıklı oyun konsolu şu an. Game Pass'i anlatmaya gerek olduğunu zaten düşünmüyorum.

Yeni nesil olduğu için Xbox Series S tercih etmeniz iyi olur bence.

Xbox Series S alırsanız:
Daha küçük ve sessiz.
Daha iyi grafik.
Yeni nesil olduğu için daha fazla oyun desteği.
Game Pass ile bir sürü oyun kiralama imkanı.
Daha iyi kontrolcü. (Bence)

PS4 alırsanız:
PS özel oyunları oynama imkanı.
Korsan oyun yükleyip oyun için masraf etmemek. (Korsana destek yok.)

Gran turismo Series S'te yok ama Forza Horizon 4 ve 5 gibi harika ötesi oyunlar var Forza Motorsport sizi daha çok tatmin edebilecek oyunlardır bunlar GTA 5 iki konsoldada mevcut Series S'e yeni nesil güncellemesi gelecek GTA 5'e.

Anladım şimdi Xbox fiyatı biraz daha pahalı olduğu için çok almayı düşünmüyorum ama düşüneceğim artık bu konuya tekrar bakarım ayrıca konsolları yakın zamanda almayacağım için şu an belli değil teşekkür ederim hepinize hayırlı geceler dilerim.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı