PS4 vs Xbox One

Burada oyun tercihi ve taraftarlık devreye girer. Ben Xbox severim mesela. Ama normal Xbox'lar, PS4'ün altında kalıyordu. Xbox One S sistemlerin görüntü kalitesi daha iyiydi. Korsan oyun olayının da olduğunu sanmıyorum. Korsanlar Xbox 360 için vardı.

Sağlıklı günler arkadaşlar.

Yaklaşık 1200TL bütçem var ve çok arada kaldım Xbox alırsam oyun da alırım hemen oynamaya başlayabilirim ama görüntü kalitesi PS4'e göre nasıl bilmiyorum, PS4 alırsam bir süre evde bekler ben oyun parası biriktirene kadar (1-1.5 ay) bu süre zarfında evde yatacak ayrıca Xbox'da hem korsan hem de orijinal ve Online oyun oynamak mümkün bu da çok büyük avantaj benim için ne yapsam bilmiyorum Allah aşkına biri akıl versin.

Örnek ilan:

XBOX ONE 500GB AÇIKLAMA OKU - İlan ve alışverişte ilk adres sahibinden.com'da - 849680512

PS4 Xbox'da ilgimi çeken bir oyun yok PS4'de ise çok fazla oyun var God of War beyond Two Souls Detroit Become Human.

Sağlıklı günler arkadaşlar.

Yaklaşık 1200TL bütçem var ve çok arada kaldım Xbox alırsam oyun da alırım hemen oynamaya başlayabilirim ama görüntü kalitesi PS4'e göre nasıl bilmiyorum, PS4 alırsam bir süre evde bekler ben oyun parası biriktirene kadar (1-1.5 ay) bu süre zarfında evde yatacak ayrıca Xbox'da hem korsan hem de orijinal ve Online oyun oynamak mümkün bu da çok büyük avantaj benim için ne yapsam bilmiyorum Allah aşkına biri akıl versin.

Örnek ilan:

XBOX ONE 500GB AÇIKLAMA OKU - İlan ve alışverişte ilk adres sahibinden.com'da - 849680512

Bence exclusive oyunları istemiyorsan Xbox daha mantıklı bir seçim olur ilk ay 5 TL olmak üzere çok büyük bir kütüphaneye ulaşabiliyorsun Windows Store'da çok fazla indirimde oluyor genellikle.Bu arada iki konsolu da kullanmış biri olarak söyleyebilirim iki konsol arasında görüntü kalitesi farkı olarak çok fark yok.

Hocam PS4 donanım olarak Xbox One ve S serisinden üstündür. Fat kasa ve S kasa Xbox One da aynı CPU,GPU ve RAM vardır. S kasanın farkı küçük olması, dahili adaptör olması ve 4K Blu-ray oynatıcı ile sadece film oynatabilir. One S herkesin bildiği gibi çok üstün bir konsol değildir. Üstün olan One X serisidir.

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı