Ps4 vs Xbox One

İkisinide kullandım bende Xbox One derim oyunlarda 900p ve genellikle 30Fps ama sadece konsol değil hemen hemen her işini görebileceğin bir alet. Playstation biraz daha oyuna yönelik. Ve Xbox One' ın controllerı tam anlamıyla muhteşem :) Ve son güncelleme ile görüntüde 1080p ye geçildi diye biliyorum.

Eğer yabancı dilin varsa Hulu - Netflix gibi uygulamalar ile dizi ve film de izleyebilirsin Xbox One'da. Uygulamaların geçiş süreside çok iyi. Exculusive oyunlarıda bence Playstation kadar olamasada güzel. Fifa seviyorsan genellike Xbox'a özel içerikler sunuyorlar. Yakında gelecek Windows 10 da daha güzelleştirecektir.

Bence Playstation 4 alman daha mantıklı olacaktır. Eğer sadece oyun amaçlı alacaksan Playstation 4 ama eğer film izleyeceksin, internette falan dolaşacaksan Xbox One almalısın. Zaten konsolu alanların büyük bir kısmı sadece oyun için alıyorlar. Bu yüzden Ps4 almak daha mantıklı. Bütün oyunları Ps4'deki çözünürlüğü Xbox'tan daha iyi. Örneğin Battlefield 4 Ps4'te 900P, Xbox'ta 792P. Şimdi bu çözünürlüklü arasında gözle görülebilir bir fark olmaz diyenlerde olacaktır. Ama gerçekten fark oluyor. Zaten konsolları büyük ekranlı televizyonlara takıyoruz. Bu nedenle aradaki fark çok rahat görülür. Biraz fazla uzattım ama bu mesajın yararlı olacağını umar ve Playstation 4 almanı tavsiye ederim. :)

Battlefield 4 güncelleme ile 1080p oldu Xbox One'da. Xbox One'nın ölçeklendirme çipi daha güçlüymüş yabancı kaynaklardan okuduğuma göre. Bu yüzden donanım daha düşükken daha iyi performansı sağlıyor. Bütün oyunlar burada yanlış bilgilendirme olur. Online sistemi olarak Xbox Live Gold daha iyi , PS Plus gibi dandik oyunlarda vermiyor Xbox Live Gold. Önerim hala Xbox One. X1'nın tek eksisi adaptörü tuğla gibi.

Uyarı! Bu konu 11 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı