PS4 vs Xbox One

Xbox ın Game Pass inde çok fazla oyun var ama çoğu eski oyunlar. Güncel oyun takip denler için (benim tercihim böyle) pek yararlı değil ama arada güzel güncel oyunlar da geliyor. Bu yüzden Türkiye deki yaygınlığı oyunların hızlı ulaşımı için PS4 ü tercih ederim.
1 sene kullandım 2 ayda gamepass kütüphanesi bitti sonra sıkıntı çıkardığı için sattım.
 
Xbox 360 vardı bende Uncharted serisinin oyunu çıktı, sattım Ps3 aldım. Daha sonra Xbox One aldım yine Uncharted serisi çıktı yine sattım Ps4 aldım. Şimdi aynı mı yapayım yoksa direk Ps5 mi alayım bilemedim. 😁
 
Gelin tartışalım Xbox One mı PS4 mü? İki konsoldan birini almak isteyen ama karar veremeyen arkadaşlardan yardımcı oluruz.

One S daha mantıklı. Hem zaten işler Sony adına iyi gitmiyor. Xbox koskoca
Activision Blizzard'ı satın aldı. Koskoca, şimdi soruyorum Call of Duty gidince PS serisi ne kadar kan kaybeder.
Bir mihenk taşını kaybetti Sony(şu anki açıklamalar ılımlı ama ilerleyen zamanlarda Microsoft bunun suyunu çıkaracaktır). Şu an Xbox serisi ilerleyen birkaç yılda daha mantıklı gözüküyor.
 
Xbox 360 vardı bende Uncharted serisinin oyunu çıktı, sattım Ps3 aldım. Daha sonra Xbox One aldım yine Uncharted serisi çıktı yine sattım Ps4 aldım. Şimdi aynı mı yapayım yoksa direk Ps5 mi alayım bilemedim. 😁
Ps5 alın kullanıyorum muhteşem cihaz.
Hocam, özel oyunlar yavaş yavaş bilgisayara gelmeye başladı. En son God of War çıktı bilgisayara.

PlayStation akıcılığını veremiyor maalesef, çok fazla tuş olduğu için zevk azalıyor. Ayrıca hemen PC'ye çıkmıyor ilk önce playstationa sonra yavaş yavaş PC'ye.
 
PS4 sahibiyim. Yaklasik 2 hafta kadar önce satin aldım. Cihazimdan çok memnunum ama oyunlar konusunda çok mağdurum. Yasadigim şehir küçük ve oyun satış veya takas imkanı olmuyor. İnternetteki fiyatlar çok fazla ve zamlanmiş çoğu oyun. Şu anda 9.03 sürümünün kırılmasını bekliyorum o zamana kadar God of War, Drive club ve demo oyunlar ile idare edeceğim zaten yaz ayında satarım PC almak için. Yazin çalışıp üstüne eklemeyi düşünüyorum.
 
PS4'ü eylül'den beri kullanıyorum Xbox One S'i 3 ay kullandım 2021 de şimdi Sony de çok sağlam exc oyunlar ben sırf exc oyunlar için PS4 aldım Xbox One S de Game Pass gibi bir şey bu cidden çok güzel ama oyunların hatrı sayılır bir kısmı boş ya da 2-3 saat oynanıp bırakılcak bir oyun ben Xbox aldığıma pişman olmuştum yani bir özelliği yoktu konsolun PS4 al derim oyunlar konusunda evet birçok 3. parti oyunları pahalı fakat exc oyunları kutulu olarak alırsan son derece ucuz TLOU2 150TL olmuştu.
 

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı