PS4 vs XBOX ONE

Çok saçma bir karşılaştırma olmuş. (Türkiye için) XBOX One daha Türkiye'ye gelmedi, bu yüzden almak hiç akıl karı bir iş değil. Bu yüzden şimdilik PS4 almak daha mantıklı olur.
 
Onun görüntüsü daha iyi bunun performansı daha iyi diye karşılaştırma yapılmaz. İki konsolunda sistem özellikleri birbirine çok yakın. DirectX özelliği ile 360 bir tık daha öndeydi ps3'ten ama xbone'a yeni directX desteği gelmeyeği için bu konuda bir üstünlüğü kalmadı ps4'e nazaran. Konsol tamamen çıkan oyunlar ile ve bulunduğunuz ülkeye olan desteği ile karşılaştırılır. Ben The Last Of Us, God Of War, Beyond Two Souls, inFamous, Uncharted dediğimde karşıdan Halo, Gear Of War falan geliyorsa karşılık olarak, söz bitmiştir. Ps4 alır keyfime bakarım. Ha, bir gamer olarak her ikisi de var elimde ama xbox'a çok nadir elimi sürüyorum itiraf etmek gerekirse. Bu da ayrıca bir not olsun.
 
Ps4 daha mantıklı. Bir kere kim ne derse desin donanımı Xbox'tan daha önde. Donanımının iyi olması iki tarafa da çıkacak oyunlarda daha iyi grafikler ya da daha yüksek fps değeri almanı sağlar, bu oyunu yapan firmaya kalmış. Ancak konsol demek exclusive oyun demek, yani konsolun kendine özgü oyunlarına bakmak lazım. Exclusive oyunlar konusunda Playstation her zaman önde olmuştur bana kalırsa. @Napster arkadaşın bahsettiği The Last of Us oyunu bence gelmiş geçmiş en iyi oyun ve sadece Playstation 3 ve Playstation 4'te var. Ayrıca Türkçe oyun desteği de Playstation'ın en iyi olduğu konularsan birisi, Xbox hala Türkçe oyun çıkartmıyor.
 
Xbox alacaksan(bende Xbox yok incelemelerden aldığım duyumlarla yazıyorum) Beta bir konsol alırsın.Bazı eksikleri var.Ama yazılımsal eksik olduğu için kısa sürede düzeltilebilir bu eksiklikler.Bir yandan TV izleyip bir yandan da oyun oynayacaksan Xbox One al diyebilirim.Ama sadece oyun oynarım diyorsan PS 4 al derim.Biz sadece öneriyoruz,hangi konsolu alacağın senin zevkine bağlı.Ama Xbox alacaksan Slim kasasını bekle çünkü boyutu 2 tane PS4 eder :D
 
Uyarı! Bu konu 9 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Geri
Yukarı