PS4 vs XO

Nas'oe

Hectopat
Katılım
21 Haziran 2016
Mesajlar
4
Daha fazla  
Cinsiyet
Erkek
Arkadaşlar yardımınıza ihtiyacım var, yarın kesin olarak konsol alıyorum ama hangisi bilemiyorum.

Öncelikle ben aldığım oyunu online oynarım ve online oynarken sorun da yaşamak istemiyorum. Bu konuda XO daha iyi diye biliyorum.

Ikinci olarak exc. oyunlar. Ps exc. oyunları beni tamamiyle içine çekiyor. Xbox biraz sönük kalıyor.

Ek olarak şunları söylemem gerek:
Ben daha önce 2 konsolu da kullanmadım ve kol olarak fark etmez ikisine de alışabileceğimi düşünüyorum.

Grafikler benim için önemli değil. Oyuncu adam alır oyununu oynar.

Çevremde ki herkes XO kullanıyor. ( 4 kişi )

Oyun oynamayı sevdiğim kadar video izlemeyi de severim.

Oyunların fiyatları önemli değil.

Yardımlarınızı bekliyorum. Lütfen gerçekçi yorumlarda bulunun. Fanboyluk damarınız tutmasın.
 
Arkadaşlarında XO varsa sende XO al çünkü şimdi oyun ismi aklıma gelmedi fakat bir oyunda multiplayer oynarken konsola göre oyunu arkadaşlarınla oynaman gerekiyordu. Yani sen PS4 alır arkadaşların XO ile girerse o oyunda birbirinizi göremezsiniz, dolayısıyla oyunu arkadaşlarınla oynayamazsın. Diğer oyunlarda böyle bir durum var mı bilmiyorum.
 
Yeni konsollar çıkıyor. Beklemelisin bence.
Not: Oyun oynuyacak adam yüksek performans için bekler.
 
Yeni konsollar 4k destekleyecek ama benim televizyonum 4k değil. Ek olarak beklemek gibi bir şansım yok ya yarın ya da bi 1 2 yıl sonra falan.
 
Arkadaşların da Xbox One var ise al Xbox One'ını oyna arkadaşlarınla multiplayer mis gibi. Xbox One gamepad çok da rahat yani kolay alışırsınız.
 
Çevrendekiler Xbox kullanıyor ise bence Xbox almalısın. Multiplayer oynamanın zevki başkadır. Arkadaşlarınla beraber güzel vakit geçirirsiniz.
 
Bence de çevrende X1 kullanan arkadaşlarin varsa X1 al. @Ray Vaughan Gold üyelik Ps Plus'dan daha ucuz. Ayrıca bildiğim kadarıyla Live Gold üyelikte daha sağlam oyunlar veriliyor.

Ayrıca Xbox exc. de hiç fena değil bence. Tabii ki bir Last Of Us Uncharted yok ama Halo ve Forza var :) Gears Of War ve Quantum Break da oldukça iyi oyunlar. Elbette sizin gorusunuz bu ama belki oynayinca beğenebilirsiniz :)
 
Uyarı! Bu konu 8 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Yeni konular

Geri
Yukarı