PS4 Watch Dogs almaya değer mi ?

• Konuyu başlatan CPlOvEr
  • Başlangıç Tarihi
  • Mesaj 6
  • Görüntüleme 1.529
Paran çoksa alabilirsin çünkü çok pahalı PC en güzeli. :D Çıkarsa tabi GTA 5 gibi olmasın da. :D

Son düzenleyen: Moderatör:
PS4'te oynamadım ama oyun güzel. Videolarına bakabilirsiniz. Oyun güzelse güzeldir. Sonuçta konsola özel çıkmadı.
PS4 diye belirtmemin sebebi herkes PC sanıyor. Ucuz ucuz al diyor. :D Oyun beni araba sürüş konusunda videolardan baktığımda hayal kırıklığına uğrattı. Sürüş dinamikleri nasıl ?

Deger. Ben ps4 aldim ve bitirdim cok zevkliydi. Tek kotu yani araba hasarlari cok kotu olmus onun icin skill varda yine de cok kotu olmus. Ama oyun online oldugu icin baska bir player seni geliyor hackliyor sen de gidiyosun onu olduruyorsun o cok iyi.

Oyunu, PS4' de bitirdim. Bence alabilirsin değer parasına. GTA gibi bekleme ama hikayesi falan güzel aksiyonlu bölümler var. DualShock 4 ile de çok sıkıntı çıkmıyor araba kullanırken, kısa sürede alışıyorsun. Asıl PC ile zor araba kullanmak. Birçok arkadaşım PC de bile kol ile oynadı oyunu :)

Uyarı! Bu konu 12 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı