PS4 Xbox One ?

omer321

Hectopat
Daha fazla  
Merhaba Suanda Benim PS3 Var Yaza Kadar PS3 Satıp PS4 Mü Alsam Xbox One Alsam Diye Takıldım Hangisi Daha İyi Bide PS4 Suanda Türkiyede Pahalı Gibi Amazondan Yada Ebay Mı Alsam Yoksa Yaza Kadar Düşermi Bide Masada Oynıcam Monitör Önerirmisiniz.

Benim İcin Isık Sorun Olmaz Diyorum Grafik Acısından Falan Yani Hangisi İyi Yeni PS Cıkana Kadar Dayanması Lazım Yani 2-3 Yıllık Gitmicek Mesela Ben GTA 5 Aldım Ps3 1Hafta Önce Oynuyorum Cok Ses Cıkartıyor Cihaz Aşırı Derecede Sanki CD Ciziliyor Gibi.

Öncelikle konuyu açan arkadaş yazıyı imla kurallarına uygun hale getirmezse ceza yiyecek, haberin olsun kardeşim.

İki konsol arasında kesinlikle Ps4'ü seçmelisin. Grafik olarak Xbox One'dan (aşırı miktarda değil ama) daha üstün. Ayrıca Sony'e ait oyunlar Türkçe destekli olarak piyasaya çıkıyor. Exclusive konusunda da Sony Microsoft'tan daha başarılı. Yarın bir gün The Last Of Us 2, Gran Turismo 7 gibi efsaneler geldiği zaman üzülürsün Xbox One aldığına.

Eğer ki, Forza ve Halo oyunlarını seviyorsan da Xbox almalısın, o ayrı mesele. Konsol, çıkan oyunlar yüzünden alınır.

Uyarı! Bu konu 11 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı