O bütçeye series s var.Ama şöyle de bir durum var. Bütçene 7-10k dersek ben o paraya laptop alacağıma ps4 alırım açık söyleyim bunu da yani.
Laptopa bağlı laptop güclüyse laptopu tercih edin.
Laptop olarak Acer Nitro serisinden 20-25 k arasındakileri düşünüyorum,veya başka modeller.Biliyorum pek açıklayıcı olmadı ama yine de fikrinizi almak isterim.Yine donanım bölümüne girmek zorundayız maalesefAlmayı düşündüğünüz laptopun özellikleri nedir? Laptopların büyük bir kısmı PS4e göre daha uzun ömürlü olur. Yine de donanımı bilirsem daha iyi yorum yapabilirim.
20-25k bütçen varsa ps5 al derim.Laptop olarak Acer Nitro serisinden 20-25 k arasındakileri düşünüyorum,veya başka modeller.Biliyorum pek açıklayıcı olmadı ama yine de fikrinizi almak isterim.
Orası öyle. Series S daha yeni ve güçlü bir cihazdı sanırım. Ps4e göre daha mantıklı olurdu.O bütçeye series s var.
Hocam dersen ben bi konsol zevkini tadayım yapıştır ps5 al Sony garantili. PS5 çok üst düzey bir cihaz. Çok çok uzun yıllar götürecektir seni. Ama 20-25k laptop ile daha fazla performans alacaksın onu da söyleyim bu arada .Laptop olarak Acer Nitro serisinden 20-25 k arasındakileri düşünüyorum,veya başka modeller.Biliyorum pek açıklayıcı olmadı ama yine de fikrinizi almak isterim.
20-25k bütçen varsa PS5 al derim.
Ben PS Plus serisinin Game Passten daha iyi olduğunu düşünüyorum. Hem daha ucuz. Oyunlarının da kaliteli olduğu aşikar( buna katılacağını düşünüyorum açıkçası) .Yakın zamanda FSR 3.0'ın konsollarada geliceği açıklandı PS5 FSR 3.0 ile 30 FPS oyunları 60 FPS 60 FPS oyunlarınıda 120 FPS'e çıkartabilir yani nesil sonuna kadar güzel bir oyun deneyimi yaşarsın tavsiyem PS5 ama PS tarafındaki oyun fiyatları aşırı pahalı Xbox Series X alıp Game pass'le idare edersin.
Ps 5 alır20-25k bütçen varsa ps5 al derim.
Konsol zevkini tatmak istiyorum tabiki ama PS5 Sony garantisi,oyun derken 25-30 k’ya geliyor.Ayrıca Sony mağazasından almak 30-35 k civarına mâl oluyor.Orası öyle. Series S daha yeni ve güçlü bir cihazdı sanırım. Ps4e göre daha mantıklı olurdu.
Hocam dersen ben bi konsol zevkini tadayım yapıştır ps5 al Sony garantili. PS5 çok üst düzey bir cihaz. Çok çok uzun yıllar götürecektir seni. Ama 20-25k laptop ile daha fazla performans alacaksın onu da söyleyim bu arada .
Ben PS Plus serisinin Game Pass'ten daha iyi olduğunu düşünüyorum. Hem daha ucuz. Oyunlarının da kaliteli olduğu aşikar( buna katılacağını düşünüyorum açıkçası).
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.