PS4'ün ne kadar ömrü kaldı?

Ama şöyle de bir durum var. Bütçene 7-10k dersek ben o paraya laptop alacağıma ps4 alırım açık söyleyim bunu da yani.
O bütçeye series s var.

Bütçeniz nedir bu arada? PS4 2. el fiyatları 6k civarı Series S 2. el 7K bulabilirsiniz ve Series S kat ve kat iyidir PS4'ten.

Laptopa bağlı laptop güclüyse laptopu tercih edin.
Yine donanım bölümüne girmek zorundayız maalesef :) Almayı düşündüğünüz laptopun özellikleri nedir? Laptopların büyük bir kısmı PS4e göre daha uzun ömürlü olur. Yine de donanımı bilirsem daha iyi yorum yapabilirim.
Laptop olarak Acer Nitro serisinden 20-25 k arasındakileri düşünüyorum,veya başka modeller.Biliyorum pek açıklayıcı olmadı ama yine de fikrinizi almak isterim.

O bütçeye series s var.
Orası öyle. Series S daha yeni ve güçlü bir cihazdı sanırım. Ps4e göre daha mantıklı olurdu.

Laptop olarak Acer Nitro serisinden 20-25 k arasındakileri düşünüyorum,veya başka modeller.Biliyorum pek açıklayıcı olmadı ama yine de fikrinizi almak isterim.
Hocam dersen ben bi konsol zevkini tadayım yapıştır ps5 al Sony garantili. PS5 çok üst düzey bir cihaz. Çok çok uzun yıllar götürecektir seni. Ama 20-25k laptop ile daha fazla performans alacaksın onu da söyleyim bu arada .

Oynamak istediğin oyun kalmayana kadar ömrü bitmez bence. Yeni oyunların çıkmaması veya sunucuların kapanması durumunda bile oynamak istediğin oyun varsa ve keyifle oynuyorsan ömrü dolmamıştır.

20-25k bütçen varsa PS5 al derim.

Yakın zamanda FSR 3.0'ın konsollarada geliceği açıklandı PS5 FSR 3.0 ile 30 FPS oyunları 60 FPS 60 FPS oyunlarınıda 120 FPS'e çıkartabilir yani nesil sonuna kadar güzel bir oyun deneyimi yaşarsın tavsiyem PS5 ama PS tarafındaki oyun fiyatları aşırı pahalı Xbox Series X alıp Game pass'le idare edersin.

Yakın zamanda FSR 3.0'ın konsollarada geliceği açıklandı PS5 FSR 3.0 ile 30 FPS oyunları 60 FPS 60 FPS oyunlarınıda 120 FPS'e çıkartabilir yani nesil sonuna kadar güzel bir oyun deneyimi yaşarsın tavsiyem PS5 ama PS tarafındaki oyun fiyatları aşırı pahalı Xbox Series X alıp Game pass'le idare edersin.
Ben PS Plus serisinin Game Passten daha iyi olduğunu düşünüyorum. Hem daha ucuz. Oyunlarının da kaliteli olduğu aşikar( buna katılacağını düşünüyorum açıkçası) .

20-25k bütçen varsa ps5 al derim.
Ps 5 alır
Orası öyle. Series S daha yeni ve güçlü bir cihazdı sanırım. Ps4e göre daha mantıklı olurdu.

Hocam dersen ben bi konsol zevkini tadayım yapıştır ps5 al Sony garantili. PS5 çok üst düzey bir cihaz. Çok çok uzun yıllar götürecektir seni. Ama 20-25k laptop ile daha fazla performans alacaksın onu da söyleyim bu arada .
Konsol zevkini tatmak istiyorum tabiki ama PS5 Sony garantisi,oyun derken 25-30 k’ya geliyor.Ayrıca Sony mağazasından almak 30-35 k civarına mâl oluyor.

Ben PS Plus serisinin Game Pass'ten daha iyi olduğunu düşünüyorum. Hem daha ucuz. Oyunlarının da kaliteli olduğu aşikar( buna katılacağını düşünüyorum açıkçası).

PS Plus kütüphanesindeki PS exclerini bitirdikten sonra ne oynayacaksın? Day One değil 2020 çıkışlı TLOU2 PS Plus'da hala yok. Xbox'un çatısı altındaki 1. partilerin yaptığı oyunlar ilk günden Game Pass'e eklenip her ay her yıl kaliteli oyunlar eklenecek PS tarafında yeni bir oyun cıktığında 1500TL'yi kenarda hazırlaman gerek hem daha ucuz diyorsun illaki zam gelecek ve Game Pass'den daha pahalı olacağını düşünüyorum.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı