PS4'ün ne kadar ömrü kaldı?

Kaynak gösterir misiniz? Merak ettim çünkü EA'in böyle bir şey yapıcağını sanmiyorum EA para göz bir firmadır ve PS4 ve xbo neslindende para kazanacak neticesinde.

Sürekli FIFA ile ilgili sızıntı yapan sayfalardan birinde görmüştüm bir Twitch yayıncısının Chat'inde atmışlardı bulabilirsem atarım.

Geçenki Gamescom sunumunda gösterilen yeni oyunların ortalama %30u falan PS4'e de geliyor. Yeni oyun bakımından en fazla 2 yılı var bence ama sıfırdan konsol alan birini çok daha uzun süre götürecek bir konsol kendisi.

Geçenki gamescom sunumunda gösterilen yeni oyunların ortalama %30u falan PS4'e de geliyor. Yeni oyun bakımından en fazla 2 yılı var bence ama sıfırdan konsol alan birini çok daha uzun süre götürecek bir konsol kendisi.

Ve hala insanlar Series S nesli geride tutuyor diyor.

Hocam siz saniyorsunuz ki herkeste 4090 var git Steam Hardware'e bak en çok kullanılan ekran kartları Series S'in gücüne denk her oyun 4090 isterse kim oynayabilecek?

Gene o kartlar DLSS FSR'la çok daha yüksek FPS alabiliyor. Örneğin Xbox Series X de oyun yapımcısı diyor ki ben bu aletede oyunumu çıkaracağım. Ama bu alet benim oyunumun grafiklerini karşılamıyor. Deyip grafikleri kısıyorlar. Sonra karşımızıda PS3 dönemdinden kalma textureli bir ton oyun çıkıyor. Tek bir platforma odaklanan oyunlarda ise TLOU2 gibi gerçekten güzel grafikler görebiliyoruz çünkü o şirket sadece oyunu PS konsollarına entegre ediyor. Ama rezil Xbox Series S'e bakıyorlar PS4 Pro gibi bir alet.bu aletede oyun çıkarmak için grafikleri düşürüyorlar. Sonra görüyoruz ki grafik anlamında hiçbir şey yok. Yıllardır bu böyle. Bir PC'ye çıkmış oyunlara bak Crysis Age of Empires vb... Çok devrimsel grafiklere sahip çok daha iyi oyunlar. O yüzden yıllardır konsollar gelişimi yavaşlatıyor. Bir de başımıza bu rezil konsol çıktı o iyice durdu. PS6 jenersoynunda adam gibi konsollar gelirse daha iyi oyunlar görebileceğiz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı