Hocam bende öyle düşünüyordum ama çoğu oyunun fiyatının daha ucuz olduğunu gördüm.Anlayamadım.Konsol rahatlığını seviyorsanız konsol alın ancak bilgisayarda düşünebilirsiniz oyun fiyatları ps tarafından daha ucuz olur.
Hocam bende öyle düşünüyordum ama çoğu oyunun fiyatının daha ucuz olduğunu gördüm.Anlayamadım.Konsol rahatlığını seviyorsanız konsol alın ancak bilgisayarda düşünebilirsiniz oyun fiyatları ps tarafından daha ucuz olur.
Kendileri açıkladı çıkmayacak diye ben uydurmadım.
Kaynak gösterir misiniz? Merak ettim çünkü EA'in böyle bir şey yapıcağını sanmiyorum EA para göz bir firmadır ve PS4 ve xbo neslindende para kazanacak neticesinde.
Ömrü mü?2 haftaya filan biter.
Geçenki gamescom sunumunda gösterilen yeni oyunların ortalama %30u falan PS4'e de geliyor. Yeni oyun bakımından en fazla 2 yılı var bence ama sıfırdan konsol alan birini çok daha uzun süre götürecek bir konsol kendisi.
Öyle zaten PS5 ve Xbox Series X de aslında geride tutuyor.Ve hala insanlar Series S nesli geride tutuyor diyor.
Öyle zaten PS5 ve Xbox Series X de aslında geride tutuyor.
Hocam siz saniyorsunuz ki herkeste 4090 var git Steam Hardware'e bak en çok kullanılan ekran kartları Series S'in gücüne denk her oyun 4090 isterse kim oynayabilecek?
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.