PS4’ün üst kapağını asetonla silmek

elvir2065

Hectopat
Daha fazla  
2 gün önce PlayStation 4’ün (slim) üst kapağında nokta nokta yağlı boya izleri gördüm(kardeşim yapmış olmalı) her neyse aldım elime pamuğu asetona bandırıp üst yüzeyini silmeye başladım. Boya gitti ama asetonun beyaz lekesi korkunç şekilde yüzeyde kaldı. Ne yaptıysam gitmedi sonda yağlı parfüm döktüm beyaz lekeyi örttü ama bir süre sonra yağ gittiğinde yeniden çıkacak. Bu asetonun yakıpta beyazlattığı alanı eski haline nasıl getirebilirim acaba? [emoji848]
Bu arada kasa parlak değil normal tırtıklı mat siyah.

Son düzenleyen: Moderatör:
2 gün önce PlayStation 4’ün (slim) üst kapağında nokta nokta yağlı boya izleri gördüm(kardeşim yapmış olmalı) her neyse aldım elime pamuğu asetona bandırıp üst yüzeyini silmeye başladım. Boya gitti ama asetonun beyaz lekesi korkunç şekilde yüzeyde kaldı. Ne yaptıysam gitmedi sonda yağlı parfüm döktüm beyaz lekeyi örttü ama bir süre sonra yağ gittiğinde yeniden çıkacak. Bu asetonun yakıpta beyazlattığı alanı eski haline nasıl getirebilirim acaba? [emoji848]
Bu arada kasa parlak değil normal tırtıklı mat siyah.

Siyah sprey boya al en temizi kasaya sıkacaksın zaten hiç bir şey olmaz.

Aseton boyayı söküyor evet ben de aynı hatayı monitörümü temizlerken yapmıştım. Tamamen temizle aseton ile üst kapağı. Sonra mat siyah kaplama kağıdı al bir tane. Onunla kapla. Hem daha şık olur.

IMG_1275.JPG

Son çare olarak bu tür kaplama yaparım artık[emoji53]

Bence tüm kapağı sök. Kendin farklı bir renk ile boya. Ama ortada olan LED şeritin ışığı olmasın.

Ama boyamadan önce önceki boyayı çıkartman lazım.

Sticker ile kaplayabilirsin.
Yeni üst kapak alabilirsin.

Uyarı! Bu konu 7 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı