PS5 2K 120FPS oyun oynatır mı?

Bazı oyunlarda 2K 120 FPS almak mümkün. Fakat desteği olan oyun sayısı az. 4K 60FPS yerine 2K 120FPS oynamak çok daha zevkli bu arada.
tamamdır hocam bende öyle yapıcağım zaten

Bazı oyunlarda 2K 120 FPS almak mümkün. Fakat desteği olan oyun sayısı az. 4K 60FPS yerine 2K 120FPS oynamak çok daha zevkli bu arada.
hocam mu monitör nasıldır alınır mı?

Tamamdır hocam bende öyle yapacağım zaten.

Hocam bu monitör nasıldır alınır mı?

Benim kullandığım monitör Dell ve çok memnunum. Fakat fiyatı uçmuş resmen. Attığınız monitör hakkında bilgim yok maalesef.

kişinin zevkelrine göre değişir. zaten fps kildii olduğu için yeni çıkacak oyunlardada 120 fps yakalaması çok zor boşa gider 144hz

boşa gitmez niye boşa gitsin

fps kilidi derken anlayamadım hocam.
konsollarda güçsüz olduğu için oyunlar belirli bir fpsnin üstüne çıkamaz bu yüzden 60 30 gibi fps kilidi olur tabiki her oyunda yok ama çoğu aaa oyunda var örneğin starfield 30fps çıkacak.

konsollarda güçsüz olduğu için oyunlar belirli bir fpsnin üstüne çıkamaz bu yüzden 60 30 gibi fps kilidi olur tabiki her oyunda yok ama çoğu aaa oyunda var örneğin starfield 30fps çıkacak.
starfield sadece pc ve xbox'a geliyor playstation'a gelmeyecek haberin olsun.

AAA oyunlarda 30-60fps olduğunu bende biliyorum fakat fortnite gibi oyunlarda 120fps'e kadar çıkar ve konsollar güçsüz değil.

Starfield sadece PC ve Xbox'a geliyor PlayStation'a gelmeyecek haberin olsun.

AAA oyunlarda 30-60FPS olduğunu ben de biliyorum fakat Fortnite gibi oyunlarda 120FPS'e kadar çıkar ve konsollar güçsüz değil.

Pardon grafikleri Low oğlu Low yaparsanız çıkıyor evet

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı