PS5 2K 120FPS oyun oynatır mı?

• Konuyu başlatan xefe
  • Başlangıç Tarihi
  • Mesaj 47
  • Görüntüleme 9.922
Son düzenleme:
Hayır FPS kilidi olduğu için vermez en iyisi 4K 60hz alın.
ve bu yorumu 2 kişi daha beğenmemiş çünkü yanlış bilgi veriyorsunuz.

Sakin olalım ben grafik odaklı düşünmüştüm.
hocam bu oyun konsolu pc değilki dorğu dürüst ayar yapasın.

Sakin olalım ben grafik odaklı düşünmüştüm.(genelde konsol sahipleri grafikleri yüksek tutmak isterler)
fortnite gibi oyunda benim için önemli değil grafik sonuçta 2 saat manzaraya bakmıyorsun battle royale oyunu bu

Ve bu yorumu 2 kişi daha beğenmemiş çünkü yanlış bilgi veriyorsunuz.

Hocam bu oyun konsolu PC değilki dorğu dürüst ayar yapasın.

Fortnite gibi oyunda benim için önemli değil grafik sonuçta 2 saat manzaraya bakmıyorsun Battle Royale oyunu bu.

Herkes öyle değil işte keşke önceliklerinizi belirtseydiniz yanlış anlaşılmazdım :)

Herkes öyle değil işte keşke önceliklerinizi belirtseydiniz yanlış anlaşılmazdım :)
sıkıntı değil hocam ama battle royale oyununda grafik çok önemli değil :)

peki hocam bu monitör alınır mı ps5 için

Sıkıntı değil hocam ama Battle Royale oyununda grafik çok önemli değil :)

Peki hocam bu monitör alınır mı? PS5 için.

Bence alınır ama ASUS TUF monitörleri öneririm.

Bunun gibi bir monitör renkleri çok daha canlı gösteriyor. Bütçeniz artarsa bu monitörü kesinlikle alın parasının hakkını fazlasıyla verecektir.
Ama sizin attığınız Gigabyte da oldukça iyi.

Bence alınır ama ASUS TUF monitörleri öneririm.

Bunun gibi bir monitör renkleri çok daha canlı gösteriyor. Bütçeniz artarsa bu monitörü kesinlikle alın parasının hakkını fazlasıyla verecektir.
Ama sizin attığınız Gigabyte da oldukça iyi.
hocam güzelmiş ama bu asus tuf gaming monitörler ps5 için uyumlu değilmiş yani 2k'da maks 60hz veriyormuş öyle biliyorum ve baya bütçeyi aşıyor büyük ihtimalle gigabyte g27q modelini alacağım.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı