Dualsense olmadan da iyi bir platform örneği bence hocam. Sonuçta hangi platform oyunu Dualsense ile başarı kazandı ki bu zamana kadar? Gta 6 da bence dediğiniz gibi performans modunda yani aşağı yukarı mediumda 60 Fps alıcaktır. Çok ince ayar yapıyorlar çünkü konsola çıktığı için. Daha iyilerine bakıp can sıkacak birşey yok çoğu senaryoda sizden iyisine sahip olanlar olacak zaten yapacak birşey yok. Ortalarda takılmak iyidir.GTA 5 PS3'e çıkmıştı 25 fps, pikselleşen grafiklerde bitirmiştim o zamanlar. Tabii ki oyun yayınları pek yoktu o zaman. Daha iyisini görmediğim için iyi sanırdım.. Ama şu an PS 5 ile en optimize durumda 1080p Medium çalışır, yine iyi gözükür orası ayrı konu ama PS 5 Pro ile oynayan ya da 5090 ile takılan yayıncıları izleyince birkaç aya bütün tadı damağında kalır diye düşünüyorum. Elbette çok kötü gözükmeyecek ama Pro'nun yanında ve PC'nin yanında pek iyi gözükme ihtimali de yok gibi aletin donanımı belli yani.
Yakın gelecekte özel oyun Part III gözüküyor sanırım sadece emin değilim. Astro Bot'u maskot yapmaya çalışıyorlar onu belki de hiç getirmezler, Dual Sense'siz çok anlamlı bir oyun da değil zaten. Onun dışında özel oyun devri bitti.
30k kesin olacaktır. Dediğim gibi 4070 S bile şuanda baya pahalı. Ben 25k'ya almıştım ama şuan o fiyatlara satanlar da azaldı fiyatlar 28 29 k civarlarına doğru gidiyor. 5070 kesinlikle 30k veya üstü çıkar. Bence o paraya da değmez şahsen o paraya el konsolu alırdım o paraya en azından farklı birşey deneyim ederdim.Hocam konu sahinini bilmeden nokta atışı soru cevap yapmışs8nız helal olsun
Ancak bende 25k dan çıkmasını zor buluyorum çünkü geçen donanım arşiv kanalındaki adam da demişti 4000 serisi bu fiyatta iken türkiyedeki kazıkçılar bunu bu fiyatta bırakmıyacak diye. Ya gerçekten 30 k çıkarsa