PS5 almak mantıklı mı?

PS5 alınır aslında. Şu an Sony Game Pass tarzı bir şey çıkardı, exculisive oyunları oynamadıysan alınır. Yeni gelen oyunları bekleyeceksen bunun içinde alınır. Konsol yeni çıktı, kuraklık normal bu ara.

Exculisive oyunları süper ama multiplayerciyim aga.

Anladığım kadarıyla para bol. Alın gitsin hocam güzel cihazdır PS5.

Kanka Xbox Series S stajyer parasıyla aldım 4 taksitle.
 
Maalesef ülkemizde her şey paraya bağlı olarak tercih edilip fikir veriliyor...

Mantık yönünden bakacak olursak şahsen yapmış olduğum tercih üzerinden yola çıkarak güçlü bir PC yanına PS5 seçimi en mantıklısı olduğunu düşünüyorum.
Yani bir PC'de çok rahat multiplayer olarak Fifa vs. gibi oyunlar oynayamazsın, örneğin Fifa evin salonunda büyük TV'de rahat bir oturma alanında arkadaşlarınla keyfi çıkar.
 
Maalesef ülkemizde her şey paraya bağlı olarak tercih edilip fikir veriliyor...

Mantık yönünden bakacak olursak şahsen yapmış olduğum tercih üzerinden yola çıkarak güçlü bir PC yanına PS5 seçimi en mantıklısı olduğunu düşünüyorum.
Yani bir PC'de çok rahat multiplayer olarak FIFA vs. gibi oyunlar oynayamazsın, örneğin FIFA evin salonunda büyük TV'de rahat bir oturma alanında arkadaşlarınla keyfi çıkar.

Doğru söylüyorsun.
 
Merhaba arkadaşlar, ben PS5 almak istiyorum küçükken hep PlayStation hayalimdi bende i5 9600K RTX 2070 Super bilgisayarım var bir de Xbox Series S var Xbox aldım pişman oldum.
Yani size dileceğim PS5 diskli versiyon almak daha mantıklı dijital para vermek boş almak daha mantıklı geliyor Xbox Series S satayım mı?

Bir de önereceğiniz monitör var mı acaba?
Satıyorsanız alıcıyım Series S.
 

Technopat Haberler

Geri
Yukarı