PS5 almak mantıklı mı?

GoW Ragnarok, Horizon Forbidden West, Elden Ring'i kardeşlikle ve dijital alım satımla en fazla 200-300 lira maliyete oynayanlar bu mesaja şok olmuştur :D Hele ki FIFA'ya en son 2017'de tam fiyat vermiştim, o da o zamanlar fiyatı göze batmadığı içindi. Her sene alınan ve satılmayacak FIFA için pre order yapılacaksa kardeşlikle almak şart, 1-2 ay beklenip black fridayde %30-40 daha uyguna almak daha da mantıklı tabii. Ama 800 TL tam fiyat çok yüksek FIFA için.
Alım satımla uğraşamam ben ya. Sıkıntı değil hevesimş aldım sattım. Gelen parayla ekran kartımı değiştim bana kafi.
 
Alım satımla uğraşamam ben ya. Sıkıntı değil hevesimş aldım sattım. Gelen parayla ekran kartımı değiştim bana kafi.

Doğruya doğru liste fiyatı olarak konsoldaki oyunlar korkutucu görünüyor. Ama 2000-2500 liralık 3 oyunu 200-300 liraya oynayabilmek bir tık uğraşa değer oluyor, bunu yıllardır kullanınca uğraş gibi de gelmiyor zaten. Oyun çıkmadan birileriyle pre order yapıp ilk günden oynuyorsunuz. Özellikle Playstation oyunlarının single player hikayeli oyunlar olduğu ve bitirdikten sonra sürekli oynanabilecek bir tarafı olmadığı için bu alternatifleri kullanmak hem mantıklı hem de çoğu kişi için şart gibi bir şey.
 
Yurt dışı PS5'leri alınır mı? 16 bine?
 
Hali hazırda bir Pc var ise kesinlikle Ps5 alınmalı.Eğer hiç bir şey yok ise Pc toplanmalı veya Xbox alınmalı. Denklem çok basit. Ps5 oyun fiyatları olarak pahalı bir zevk, yıllık ps plus üyeliği en yüksek paketi 460 TL olması lazım şuan.İçinde çokça oyun var aslında idare ediyor. Ama daha küçük çaplı veya bağımsız yapım oyunlar oynamak istersen genellikle kütüphaneye dahil değil ve fiyatları Pcye göre çok çok pahalı.Bedava oyun vs veriyor ama bir noktada yetersiz kalmaya başlıyor Ps5 ve cüzdan yakıyor.

Bu noktada Xbox kütüphanesi Ps kütüphanesini ezip geçiyor işte. Sürkülasyon ve doygunluk olarak gerçekten Xbox game pass çok çok üzerinde Ps Plus'ın.Ama başta da dediğim gibi hali hazırda bir Pc 'in var ise Xbox almak çok mantıklı değil. Zaten aynı oyunları Pc üzerinden Xbox uygulamasından da oynayabiliyorsun.İlla ki konsol istiyorum diyorsan tekrar söylüyorum. Pc'in var ise Ps5 yok ise Xbox.

Yurt dışı PS5'leri alınır mı? 16 bine?
Tanıdık biri var ise çok daha ucuza geliyor bu arada.Ben İsviçreden getirtim.Konsol+1 kol+gow ragnarok 12.500 TL'ye geldi. O çakallar üzerine payını ekleyip satmaya çalışıyorlar ki bence pahalı.
 

Yeni konular

Geri
Yukarı