PS5 Fat vs Slim vs Pro

İddialık birşey yok ezber yorum yapmışsın dedim kibarca çok biliyor gibi laf atmaya çalıştın şimdi kanıtlama vakti. Dediğim gibi DDR5 varsa bile o parada yarın piyasada bulamayabilirsin piyasa dalgalı bu bariz. Bulsan bile A serisi anakartla 500 gb SSD'ye 2 3 tane oyun kurarsın artık bunu yükseltmesi de para. Rakip değiller yani F/p oranı olarak. A serisi değil B serisi ise alınabilir o da hep denk geleceğini sanmıyorum bu piyasada. Zaten ben orada değilim sistemi de geçtim yanlış info kısmını göstermeni bekliyorum hala.
Varsayım yerine attığım sisteme baksaydın keşke:)
Ben demedim onu adam yazmış diye söyledim. Onu geçtim PS5 slim Wifi 6 Pro Wifi 7 yeni bir bilgi olsun sana.
Vay canınaaa, oha ciddi misin sen? Kimseye söyleme bunları, wifi kartı ile övmeye çalışıyor hala.

Konsol konularında bilgisayar öneren insanlara gıcık kapıyorum da ondan dolayı attım. Konsol konsoldur bilgisayar isteyen zaten bilgisayar sorar.
Haters gonna hate np

Varsayım yerine attığım sisteme baksaydın keşke:)

Vay canınaaa, oha ciddi misin sen? Kimseye söyleme bunları, wifi kartı ile övmeye çalışıyor hala.
Konu sahibi çözümü buldu ama belki başkaları okur diye yine yazıyorum. Wifi kısmı bence önemsiz ama bilmenden zarar gelmez. Sistemin fiyatı o dediklerini yapınca ne oldu o kısım da önemli. Ki ben onu söylemedim bile zaten bugün bulursun yarın bulamazsın ucuzdan bulduysan alınır tabii. Ama overalla vurduğumuzda Pro daha fiyat performans bunun kaçarı yok. 4k 60 Fps oyun oynayabildiğin cihazla 2k bilgisayarını karşılaştırmayacağım boşuna. İlk yazdığım satırda da yanlış bilgi verdiğim bir kısım yok onu da tekrar belirteyim.

Konu sahibi çözümü buldu ama belki başkaları okur diye yine yazıyorum. Wifi kısmı bence önemsiz ama bilmenden zarar gelmez. Sistemin fiyatı o dediklerini yapınca ne oldu o kısım da önemli. Ki ben onu söylemedim bile zaten bugün bulursun yarın bulamazsın ucuzdan bulduysan alınır tabii. Ama overalla vurduğumuzda Pro daha fiyat performans bunun kaçarı yok. 4k 60 Fps oyun oynayabildiğin cihazla 2k bilgisayarını karşılaştırmayacağım boşuna. İlk yazdığım satırda da yanlış bilgi verdiğim bir kısım yok onu da tekrar belirteyim.
Teknik olarak 2k'dan upscale ediyorlar ama daha fazla uzatmak istemiyorum konuyu. İyi sosyaller dilerim.

Arkadaşlar forumda sorulara odaklanalım mümkün mertebe. Soru "PS5 fat mi, slim mi, pro mu?"
Ben de her zaman pc sistemi kurma taraftarıyım ancak soruda pc diye bir kavram yok. Arkadaşın istediği şıklar arasında pc yok. O yüzden ilk mesajımda basitçe ps5 pro yazdım geçtim. Mümkün mertebe forumda sorulara odaklanırsak tartışmaların önüne de geçeriz. İyi forumlar.

2028'de yeni nesile geçilecek ne ileriye dönüklüğü kdshkjdfhkshdk Övmek için Wi-Fi kartını söylüyor :d Düzde de var o

46000 TL'ye 16 GB 9060 XT'li AM5 sistem var, onun için demiştim. Bunu bugün için söylüyorum, yarın stoğu bitebilir tabii. Siz de ezbere atlamayın lütfen :D

Övmek için falan söylemedim hocam, PlayStation kullanmışlığım bile yok. Arkadaş bize bu 3 modelden birini tercih edeceğini söyledi, yeni nesili bekleyip beklememesi gerektiğini sormadı. Sorulan soruya cevap verin.

Sanki işim gücüm yok Sony'nin cihazını öveceğim :D
Dalga geçer gibi sistem önermişsiniz adama. Bizzat kendisi odasında yer olmadığını söylüyor, şaka gibisiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı