PS5 mi beklemeli yoksa 6-7K'lık PC mi?

Selamlar:
R5 2600X.
MSI Gaming X 1660 Ti gibi özelliklere sahip bir bilgisayar 'yeni nesil oyunlar 'oynatır mı yoksa PS5 mi almalı?

Sana tavsiyem PS5 almaman yönünde hem oyun çıkmasını bekleyeceksin hem de oyunlar pahalı olacak bilgisayarda o ayarlarla yaklaşık en yeni oyunlarda 100-200 FPS alırsın hem ps+ falanda var benim tavsiyem bilgisayardan yana.

Ps4 aldığımdan beridir 5-6 oynadım onun haricinde neredeyse 2 senedir televizyonun altında uyuyor . İlgilenen arkadaşlara güzel bir fiyattan verebilirim 🙃

PS3 PS4 ilk seriler hep sorunlu idi PS5 içinde aynısının olacağı düşüncesindeyim kısaca 1 hatta 1.5 sene PS5 alınmaz.

@RELSRED kimse konsolları 100-200 FPS almak için almıyor zaten. Olay "exclusive" oyunlarda. Mesela God of War, Uncharted, Marvel's spider-man bu oyunları 20K'lık PC'niz, RTX 2080 Ti'nız olsa bile oynayamazsınız.

@Erin Coşkn bu soruyu bize değil kendine sormalısın dostum. PlayStation'un özel oyunları seni cezbetmiyorsa ve CS:GO, LOL, Valorant gibi oyunlar oynamak istiyorsan PC alman daha mantıklı.

Ama PC ve PlayStation'u karşılaştırmak son derece yanlış bir hareket olacaktır.

Yeni nesil gerçek yeni nesil oyunları göreceğimiz yıl 2021. Ondan önce çıkacak oyunlar iki nesil içinde geliştirileceği için mevcut oyunlar ile aralarında dağlar bulunmayacak. Xbox dada Ps tarafındada konsolun tüm gücünü kullanabilen oyunlar ancal 2 3 yıl sonra çıkmaya başlıyor bununda sebebi AAA oyun geliştirmesi ortalama 4 5 yıl sürdüğü için. Bence PC de kal 2 sene sonra bir konsol düşünebilirsin ama Xbox daha avantajlı.

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı