PS5 mi PC mi?

Arkadaş güzel bir PC alabilirse emulator yardımıyla oynayabilir(ne kadar sağlıksız olsa da).Tabii bana göre birkaç oyun için hem de PC'dem çeşitli araçlar yardımıyla oynanabilecek oyunlar için PS5'e para vermek mantıksız. Ayrıca emulator oyunları yavaş yavaş optimize olmaya başladı.

Arkadaşlar haftaya cuma günü alacağım, Gaming gen TR'den olmasın orada cok sorun yaşadım FPS düşmesi sorunları, hangi yer su anda güvenilir ya da PS5 mi alayim PC'den PS5'e geçersem cok yabancılık çeker miyim? İngilizcem iyi değil 20 bin bütçem var.
Pc almanızı öneririm. PS oyunlarının fiyatı çok tuzlu. Pc alırsanız sadece yeni oyunlarda optimizasyon sorunu yaşarsınız ve PS oyunlarını oynamak için beklemeniz gerekir. Ingilizceniz de iyi değil zaten. Eğer korsan oynarsanız uzun bir araştırma yapmanızı öneririm. Çok dikkatli olmak gerekiyor bu konuda.

Bu çok sübjektif bir durum. Yabancılık çekeceğinizi zannetmiyorum, İmgilicenin de alakasını kuramadım yanlış anlamayın. Ama PS5 sadece cihaz ücretiyle bitmez. Daha önceden almış olduğunuz oyunlar yoksa oyunları ayrıca satın almalısınız, PS Plus kütüphanesinde de oyunlar var fakat yıllık ücreti 2000 liranın üzerinde. Kaldı ki multiplayer oynamak istiyorum diyorsanız ücretli oyunlar için Plus yine gerekiyor. Size bağlı yani.

ps5 için oyunlara türkçe yama ve mod kurma konusuda sıkıntı, pc alırsanız hem oyunları türkçe yama ile daha rahat oynarsınız hemde modlar ile daha çok eğlenebilirsiniz, mesela gta 5 için naturalvision modu var grafikleri çok iyi yapıyor

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı