PS5 mi Xbox Series X mi?

Semih_hlskck

Femtopat
Makaleler
1
Daha fazla  
Pek çok hikayeli oyun oynayan biri değilim. Eskiden Series S'im olmuştu bayağı memnun kalmıştım. Önceden kullandığım marka olduğu için gönlüm Xbox'tan yana. Sizce hangisi alınır. Şu anlık işimi gören laptopum var. Bu yaz konsol aldıktan sonra diğerki yaz PC'de alacağım. Sizin yorumlarınız nelerdir?

Diğer yaz PC alacaksan zaten Xbox mantıksız kalıyor. Çünkü Xbox'ın PC'den kendisini özel hissettiren hiçbir tarafı yok. Bu sebepten önceliği PS5'e verin derim. Önceden PS4'nüz de olmadıysa PS Plus alarak içinde kaybolabilirsiniz bayağı bir süre.
Özünde iki konsolu da önermem size. Buradan PS5, Series X alacağınıza yurt dışından gelmiş sarı sitede satılan PS5 Pro'ya bakın. 30-35 arasında bulursunuz. Gerek FIFA vs gerekse hikayeli oyunlarda gerek de GTA 6'da size iyi ki dedirtebilir( aynı paraya alıyorsunuz buradaki garantili PS5, Series X ile, dedirtmese bile)

Series X sahibim. İyi hoş oyun oynuyorum ama nedense asla bir konsol hissiyatı vermiyor. Game Pass sebebiyle tamamen tercih etmiştim ve hakkını veriyor ama ne bileyim maddi kaygım olmasa PS5 alırdım.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı