PS5 Pro çıkar mı?

salatamai

Centipat
Daha fazla  
Dün PS5 Discli versiyonunu aldım Slim modellerden pek haz etmem. Bir de PS5 bile daha gücünü tam göstermediği için bana çıkmaz geliyor ama emin değilim.

Gücünü gösteremiyor muhabbeti tam safsata. Sabit 4K 60 FPS oynatamadığı bir dünya oyun var. 120-144 FPS’lerden bahsetmiyorum bile. Gücü yetse zaten tonla oyunda 30-40 FPS’den 60’a çıkacak.
Konsol TV de kullanmak için tasarlanmıştır. Monitör ile kullanmak için değil. 120 hz tv bile çok yaygın değil 144 hz tv var mı emin değilim. Ama konsol 60 fps oynatsın şu an için yeterli görülüyor. Konsol teknolojisi tek başına düşünülemeyecek bir teknoloji. Mesela 4k tvler yaygınlaşmasaydı muhtemelen 4k değil FHD çıkardı PS5.
Demem o ki PS5 pronun ben de çıkacağını pek düşünmüyorum. Her jenerasyonda Pro modeli çıkacak diye bir kaide yok. Sadece Ps4te oldu. O da 4k ya geçiş için. 8k Tvlerin çok hızlı yaygınlaşması lazım Proya geçişte. Ama sanmıyorum. PS6 ya kalır o iş gibi geliyor bana.

Dün PS5 Discli versiyonunu aldım Slim modellerden pek haz etmem. Bir de PS5 bile daha gücünü tam göstermediği için bana çıkmaz geliyor ama emin değilim.

Bu nesilde ben beklemiyorum. Zaten Xbox ara jenerasyon konsol yapmayacağını söyledi. Yüksek ihtimalle Sony de yapmayacaktır. Geliştiriciler tam anlamıyla artık PS5'i ve Series X'i tanımışken bir de sadece PS5 Pro çıkması son derece saçma olur. PS5'e zaten daha doğru düzgün oyunlar gelmedi yetersiz kaldığı yerler bence pek olmadı.

Bence çıkar fakat yakın zamanda değil.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı