PS5 Pro ne zaman satışa çıkar?

• Konuyu başlatan yklc
  • Başlangıç Tarihi
  • Mesaj 19
  • Görüntüleme 1.597
Bir sürü PS5 Pro haberi yapılıyor. Resmiyeti yok. Hepsi sözde haberler. O haberlerin verdiği tarihlerin ortalamasını alacak olursak bu yılın sonlarında çıkması lazım.

Gerçek tarih açıklanmadı. Belki hiç çıkmayacak. Bana kalırsa gereği de yok. Daha tam anlamıyla PS5'i maksimum zorlayan oyunlar yapılmadı bile. PS5 Pro'ya ne gerek var? Next gen oyunlar piyasaya yayıldığında PS5 Pro beklemek lazım.

Daha 2-3 yıl var gibi. Hocamın dediği gibi cihazı zorlayabilecek bir oyun yok şu an piyasada. Hiçbir oyunda fan sesini duyamıyorum ben cihazın.

Bir sürü PS5 Pro haberi yapılıyor. Resmiyeti yok. Hepsi sözde haberler. O haberlerin verdiği tarihlerin ortalamasını alacak olursak bu yılın sonlarında çıkması lazım.

Gerçek tarih açıklanmadı. Belki hiç çıkmayacak. Bana kalırsa gereği de yok. Daha tam anlamıyla PS5'i maksimum zorlayan oyunlar yapılmadı bile. PS5 Pro'ya ne gerek var? Next gen oyunlar piyasaya tam anlamıyla yayıldığında PS5 Pro beklemek lazım.

Çok doğru hocam. Onun yerine PS5'i daha stabil ve oynanabilir hale getirmeliler. PS5 Pro gereksiz bir atılım olur şu an için. Fakat bütün haberleri baz alacak olursak 2024 sonlarını işaret ediyorlar.

2023 tılında bile güncel olarak PS5 satışları stok sorunu çözülmesine rağmen artışta.

Ps5 pro'nun şu anda çıkması demek, şirketin kendi topuğuna sökması demek.

2024 sonuna kadar kesinlikle çıkacağını düşünmüyorum.
Tahminim 2025'in ilk aylarında satışa çıkması.

Çok doğru hocam. Onun yerine PS5'i daha stabil ve oynanabilir hale getirmeliler. PS5 Pro gereksiz bir atılım olur şu an için. Fakat bütün haberleri baz alacak olursak 2024 sonlarını işaret ediyorlar.
Zaten fazlasıyla stabil ve oynanabilir. Neden bahsediyorsunuz acaba?

Technopat Haberler

Geri
Yukarı