PS5 şu anki fiyatları ile alınır mı?

N11, Trendyol gibi sitelerde dijital versiyon Çin'den gelme PS5'ler 15200 TL civarlarına bulunabiliyor. Avrupa'da ragnarok dahil PS5 cihazlar ortalama 520 euro yani yaklaşık 10500 TL.
Muhtemelen sadece Uncharted, The Last of Us ve God of War serilerini oynayacağım. God of War'ın son 2 oyununu oynadım.

Türkiye fiyatları son birkaç aydır sürekli düşüşte, birkaç ay sonra bu cihazlar 13000'e doğru düşme ihtimali de olabilir.

Sizce N11'ya da Trendyol gibi sitelerden dijital ya da CD'li Çin'den gelme PS5'ler 15.200-15.500 gibi fiyatlara alınır mı?

Son düzenleyen: Moderatör:
N11, Trendyol gibi sitelerde dijital versiyon Çin'den gelme PS5'ler 15200 TL civarlarına bulunabiliyor. Avrupa'da ragnarok dahil PS5 cihazlar ortalama 520 euro yani yaklaşık 10500 TL.
Muhtemelen sadece Uncharted, The Last of Us ve God of War serilerini oynayacağım. God of War'ın son 2 oyununu oynadım.

Türkiye fiyatları son birkaç aydır sürekli düşüşte, birkaç ay sonra bu cihazlar 13000'e doğru düşme ihtimali de olabilir.

Sizce N11'ya da Trendyol gibi sitelerden dijital ya da CD'li Çin'den gelme PS5'ler 15.200-15.500 gibi fiyatlara alınır mı?

Bu fiyatlara hazir sistem tercih etmek daha iyi olacaktir.

Öncelikle alınabilir lakin düşüş beklemeyin derim bu ulkede hiçbirseyin düşüşü olmaz şu anda popüler bir ürün ve deger kaybedecek bir ürün değil çünkü. Bilgisayar ve arasinsa kaldiysaniz ikisi çok farklı ürünler tercihinize göre alirsaniz. PC alirsiniz o fiyat bandında aldığınız hiçbir PC o performansi vermez 4K 60 FPS zor bir sistem ve PS5 ilerisindede o performansı verecek 4,5 yil öyle düşünün şu an orta segment bir ekran kartinin fiyatinin 10 k üzeri olduğunu düşünürsek gayet makul bir seçenek olur PS5. ikinci el açılmamış PS5 leride değerlendirebilirsiniz makul fiyata bulabursaniz.

Bu fiyatlara hazir sistem tercih etmek daha iyi olacaktir.

Oynarım dediğiniz oyunlara bakıyorum, Uncharted 4 PC'de, GoW PC'de, TLOU Part 1 yakında PC'de, hem de PS5'ten çok daha iyi görüntü kalitesi ile oynama imkanı var. Fiyatı 11-12 civarı olsa alınır derdim de hazır sistem alabiliyorken mantıklı değil bence.

Öncelikle alınabilir lakin düşüş beklemeyin derim bu ulkede hiçbirseyin düşüşü olmaz şu anda popüler bir ürün ve deger kaybedecek bir ürün değil çünkü. Bilgisayar ve arasinsa kaldiysaniz ikisi çok farklı ürünler tercihinize göre alirsaniz. PC alirsiniz o fiyat bandında aldığınız hiçbir PC o performansi vermez 4K 60 FPS zor bir sistem ve PS5 ilerisindede o performansı verecek 4,5 yil öyle düşünün şu an orta segment bir ekran kartinin fiyatinin 10 k üzeri olduğunu düşünürsek gayet makul bir seçenek olur PS5. ikinci el açılmamış PS5 leride değerlendirebilirsiniz makul fiyata bulabursaniz.

C1211108-A75F-4EA8-B1BA-76A8D2853EAB.jpeg

Hocam 3070 Ti'lı bir PC'ye sahibim. Son 2 God of War oyununu oynadım ama sıralamasına göre yani seri olarak Uncharted, The Last of Us ve God of War oynamak istiyorum. PC'ye serideki oyunların hepsi gelmiyor. :/

N11 den hiçbir ürün almanızı tavsiye etmem

PC alirsiniz o fiyat bandında aldığınız hiçbir PC o performansi vermez 4K 60 FPS zor bir sistem
Nasıl vermez? O fiyat bandında, hatta daha ucuza 6700XT'li sistemler var, 4K kartı olmamasına rağmen upscale yaparak RDR2'de bile 60 FPS alabiliyorsun, hem de konsollardaki gibi o ayardan bu ayardan kırpmadan. Konsol sözde 4K oynatıyor, ama hangi ayarlarda belli değil. Çamur gibi görüntüyü sırf TV'ye uzaktan bakılıyor diye fark etmiyor çoğu insan. Native 4K açabildiği oyunlar da ya hiç sistem istemeyen, ya da upscale ile açtığı oyunlar. Konsollar ucuza oyun oynatan cihazlar, ucuza olmayınca da cazip olmuyor.
Eki Görüntüle 1679073

Hocam 3070 Ti'lı bir PC'ye sahibim. Son 2 God of War oyununu oynadım ama sıralamasına göre yani seri olarak Uncharted, The Last of Us ve God of War oynamak istiyorum. PC'ye serideki oyunların hepsi gelmiyor. :/
Doğrudur hocam da 3-5 oyun için değer mi bu fiyatı vermeye, onun mukayesesini siz yapın isterseniz. Eğer problem olmayacaksa bu fiyatı vermek, alabilirsiniz tabi. Bana göre değmez, orası ayrı. Yani tüm özel oyunları oynarım demiş olsaydınız mantıklı olurdu yine.

Nasıl vermez? O fiyat bandında, hatta daha ucuza 6700XT'li sistemler var, 4K kartı olmamasına rağmen upscale yaparak RDR2'de bile 60 FPS alabiliyorsun, hem de konsollardaki gibi o ayardan bu ayardan kırpmadan. Çamur gibi görüntüyü sırf TV'ye uzaktan bakılıyor diye insanlar fark etmiyor. Native 4K açabildiği oyunlar da ya hiç sistem istemeyen, ya da upscale ile açtığı oyunlar. Konsollar ucuza oyun oynatan cihazlar, ucuza olmayınca da cazip olmuyor.

Doğrudur hocam da 3-5 oyun için değer mi bu fiyatı vermeye, onun mukayesesini siz yapın isterseniz. Eğer problem olmayacaksa bu fiyatı vermek, alabilirsiniz tabi. Bana göre değmez, orası ayrı. Yani tüm özel oyunları oynarım demiş olsaydınız mantıklı olurdu yine.

Bu 3 seri haricinde diğer özel oyunlardan bir önerimiz var mı hocam? Bilmediğim için soruyorum.

Bu 3 seri haricinde diğer özel oyunlardan bir önerimiz var mı hocam? Bilmediğim için soruyorum.
Ghost of Tsushima, Bloodborne, Metal Gear Solid serisi, Infamous, Ratchet and Clank, Shadow of the Colossus, Until Dawn, Demon's Souls vs. hocam. Bir de yeni çıkacak Wolverine, KoToR Remake, MGS Remake, Spiderman 2 gibi oyunlar da var.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı