PS5 vs 15 bin TL'ye sistem toplama

pwleredal

Hectopat
Katılım
28 Ağustos 2021
Mesajlar
2.719
Makaleler
1
Çözümler
13
Daha fazla  
Cinsiyet
Erkek
Arkadaşlar öncelikle bende PS5 var. Şu an daha yeni aldım 15k civarından. Aşağı yukarı 1 yıl sonra PS5 satıp PS5 fiyatlarında bir PC alınır mı? Yoksa konsoldan devam mı? Ben hikayeli oyunları futbol oyunları vs konsolda daha çok seviyorum. Ama PS PC kadar özgür değil. Zaten PS4'den sonra 5 de tarayıcıda kalktı. Artık ya video izleyebiliyorum ya da oyun oynayabiliyorum. İşte bu noktada bilgisayar cazip geliyor fakat bir yandan da PS5'den ayrılmak istemiyorum. Çok arada kaldığım için size danışmak istedim. Tavsiyelerinizi isterim. Şimdiden teşekkürler.
 
Son düzenleyen: Moderatör:
Bu daha çok sizin ne yaparak mutlu olduğunuzla alakalı Ps5 alan benim gözümde az çok özel oyunlar ve fifa için almış gibi geliyor,Pc ise daha özgür dediğiniz gibi het türden oyun var ve sadece oyun ile sınırlı kalmıyorsunuz.Zaten artık ikisi de eşit süre götürür Ps5 nasıl daha 5-6 yıl rahat götürürse 15 bin liraya aldığınız pc'de en az 5 sene götürür.
 
15 bin liraya toplayabileceğin sistem ile oynayabileceğin oyunlar seni mutlu ediyor ise PC her zaman konsoldan daha iyidir. Ama sen diyorsan ki ben Exclusive oyunları oynamak istiyorum, mesela God Of War Ragnarok'u oynamak için yıllarca beklemek istemiyor isen PS5 alabilirsin.
 
15 bin liraya aldığın sistem sana PS5'da ki oyun hissiyatını verir mi bilmiyorum. Konsol PC kadar özgür değil ama hikayeli oyunları seviyorsanız hikayeli oyunlar konsolda daha zevkli oynanır.
 

Yeni konular

Geri
Yukarı