PS5 vs 4

PS5'in dengi Series S değildir Series X'dir hala bunu öğrenemediniz mi?

Senin dediklerin "2060 sistem alacağına ölü soket işlemci ve 1650 ekran kartı al. Yanında da bir sürü oyun ve güzel bir klavye alırsın." demekle aynı şey.

Peki sence bu ne kadar mantıklı bir cümle?

Senin dediklerin "2060 sistem alacağına ölü soket işlemci ve 1650 ekran kartı al. Yanında da bir sürü oyun ve güzel bir klavye alırsın." demekle aynı şey.

Peki sence bu ne kadar mantıklı bir cümle?

PS5 RTX 2070'e denk aslında.

Seni kast etmemiştim, @NOSFLOW hakkında konuşuyordum.

Adamın dediği şu: Oyunları 30 FPS oynamak ve rahat olmayan kolu kullanmak varken neden 60 FPS sabit ve daha iyi çözünürlüklü oyun oynasın ki? Oyun 15 saniyede yükleneceğine bırak 1 dakika bekle boş ver gitsin. Adam bunu diyor affedersin.
@469826 PS5 alacak kadar parası olan birinin Series S değil de Series X alması gerektiğini öğrenmen lazım.

Son düzenleme:
PS5'in dengi Series S değildir Series X'dir hala bunu öğrenemediniz mi?
Series X'dir ama şu anda Series X'in de PS5'in de fiyatını haketmediğini düşündüğüm için fiyat performans olan Series S'i önerdim.

Series X'dir ama şu anda Series X'in de PS5'in de fiyatını haketmediğini düşündüğüm için fiyat performans olan Series S'i önerdim.

Series S çok güçlü bir konsol değil. Performansı da abartılıyor. Konsol'un karşılaştırma videolarına bakacak olursak Medium - High arasında açtığını göreceksiniz. Ben buna sahte yeni nesil derim. Yeni nesil diye orta ayarlar da oyun oynamak ne kadar mantıklı? O yüzden Series X veya PS5 daha iyi.

Sen Series S ile 30 FPS Cyberpunk oynarken ben Series X ile 60 FPS bir Cyberpunk oynayacağım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…