PS5 vs PS5 Pro

• Konuyu başlatan AFAN
  • Başlangıç Tarihi
  • Mesaj 32
  • Görüntüleme 240

Karar verdimde Beymen'den falan ithalatci garantili alınır mı? Acaba veya Amazon'dan.

Amazon'dan alabilirsin. Gelen ürün arızalı ise satıcı firma ile muhatap olmadan Amazon ile iletişime geçip 2 haftalık yasal süre içerisinde konsolu iade edebilirsin.
Ancak 2 haftalık yasal iade süresi bittikten sonra konsolda bir arıza olması durumunda ithalatçı garantili ürün almış olduğundan muhatap bulup etkili bir servis hizmeti almakta zorlanabilirsin. İthalatçı garantili ürün almanın riski budur. Distribütör garantili alırsan bu riski bertaraf etmiş olursun ama fiyatı neredeyse 2 katı daha pahalı. Risk - maliyet hesabını yapıp sizin karar vermeniz lazım. Ben yeni nesil konsollarda donanım arızası artık çok nadir görüldüğünden bu riski aldım ve garantisiz konsol aldım ama sana böyle yapmalısın diye yönlendiremem.

Turkcell, Beymen, Amazon gibi yerlerden dediginiz gibi alacağım galiba fazla 20K'ya vermeye gerek yok.

Son düzenleyen: Moderatör:
Karar verdimde Beymen'den falan ithalatci garantili alınır mı? Acaba veya Amazon'dan.

Turkcell, Beymen, Amazon gibi yerlerden dediginiz gibi alacağım galiba fazla 20K'ya vermeye gerek yok.

Al geç düşünme hiç.

Al geç düşünme hiç.

Güvenilir mi hocam sıkıntı çıkartır mı?

Al geç düşünme hiç.

Amazon'da bulamaz mıyız hocam 2 3 k sıkıntı çıkarmaz.

Bende PlayStation 5 Slim almayı düşünüyorum maaşımı alınca ne diyorsunuz arkadaşlar? Alınır mı? Benim de RTX 4070 laptop var.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı