- Makaleler
- 2
Pro tabii ki.
Pro tabii ki.
Amazon'dan alabilirsin. Gelen ürün arızalı ise satıcı firma ile muhatap olmadan Amazon ile iletişime geçip 2 haftalık yasal süre içerisinde konsolu iade edebilirsin.
Ancak 2 haftalık yasal iade süresi bittikten sonra konsolda bir arıza olması durumunda ithalatçı garantili ürün almış olduğundan muhatap bulup etkili bir servis hizmeti almakta zorlanabilirsin. İthalatçı garantili ürün almanın riski budur. Distribütör garantili alırsan bu riski bertaraf etmiş olursun ama fiyatı neredeyse 2 katı daha pahalı. Risk - maliyet hesabını yapıp sizin karar vermeniz lazım. Ben yeni nesil konsollarda donanım arızası artık çok nadir görüldüğünden bu riski aldım ve garantisiz konsol aldım ama sana böyle yapmalısın diye yönlendiremem.
Karar verdimde Beymen'den falan ithalatci garantili alınır mı? Acaba veya Amazon'dan.
Turkcell, Beymen, Amazon gibi yerlerden dediginiz gibi alacağım galiba fazla 20K'ya vermeye gerek yok.
![]()
Sony PS5 Pro 2 TB Oyun Konsolu - idefix
Sony PS5 Pro 2 TB Oyun Konsolu ürününü idefix kalitesiyle satın almak için hemen tıklayın! Tüm Playstation 5 Konsolları ürünleri için idefix`i ziyaret edin.www.idefix.com
Al geç düşünme hiç.
![]()
Sony PS5 Pro 2 TB Oyun Konsolu - idefix
Sony PS5 Pro 2 TB Oyun Konsolu ürününü idefix kalitesiyle satın almak için hemen tıklayın! Tüm Playstation 5 Konsolları ürünleri için idefix`i ziyaret edin.www.idefix.com
Al geç düşünme hiç.
Hocam Amazon düşünüyordum 60k da veresim yok Amazon da sıkıntı cıkar kı acaba.
Sadece garantiye 20k vermek çok saçma. Buradan alabilirsin, satıcı güvenilir. Sony PS5 Pro 2 TB Oyun Konsolu - idefix
Amazon'dan alacagım hocam arkadaşın attığı linkten bir farkı yoktur herhalde.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.