PS5 vs Switch Lite+ Series S

Niye hocam sıkıntısı neydi merakımdan soruyorum.
Oynadığı birçok oyun hatta hepsi 30 FPS oynatıyordu. Artı olarak cihaz eskimeye başladı Nintendo 2 çıktı sonuçta. PS5 alın hocam kafanız rahat olur.

Oynadığı birçok oyun hatta hepsi 30 FPS oynatıyordu. Artı olarak cihaz eskimeye başladı Nintendo 2 çıktı sonuçta. PS5 alın hocam kafanız rahat olur.

Hocam cihazın donanımı ve fiyatı belli zaten.

En azından çöp oyunlara para vermeyin o zaman Store'dan alın. Nintendo'da FPS olmaz
Hocam switch lite+ series s alicam hikayeli oyunları fps oyunlarını zaten ordan oynayacağım nitnendo yu köyde oynamak için alıyorum

Nintendo FPS olarak kötüdür pişmanlıktır hocam PS5 ve alın oyun bedava da var Mario falan olmaz artık Lite ekran kalitesi daha iğrenç kalitede rezalet bir ürün.

Hocam switch Lite+ Series S alacağım hikayeli oyunları FPS oyunlarını zaten oradan oynayacağım nitnendo yu köyde oynamak için alıyorum.

Ondan değil de fiyatı arttırsan daha da Lenovo levin GO var mesela daha ucuz el konsolu da bulursun ama almayın Nintendo.

Hocam PS5 alabiliyorken PS5 alın geçin yani. Nintendonun avukatı gibi savunmayı bırakın. FPS leş ötesi. Nintendo alacaksan pişman olucaksındır. PS5 al geç.

Nintendo FPS olarak kötüdür pişmanlıktır hocam PS5 ve alın oyun bedava da var Mario falan olmaz artık Lite ekran kalitesi daha iğrenç kalitede rezalet bir ürün.

Hocam tekrar yazıyorum switch alirsam yanına Series S alacağım ağır hikayeli oyunları oradan oynayacağım.

Joc.

Hocam PS5 alabiliyorken PS5 alın geçin yani. Nintendo'nun avukatı gibi savunmayı bırakın. FPS leş ötesi. Nintendo alacaksan pişman olacaksındır. PS5 al geç.

Bana Nintendo avukatı diyorsunuz ama her türlü PS 5 diyosunuz sizde ben Nintendo'yu köyde internet yokken oynamak için alıyorum aktid kullanmayacağım bundan daha ucuz bir el konsolu yok.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı