PS5 vs Xbox Series S

Rise of the Tomb Raider, RDR 1, GTA 4, the Witcher 3 gibi kaliteli oyunları 20-30 liraya topladım. Witcher 3'e zam geldi diye biliyorum fakat şunu söylemeliyim bu saydığım oyunları PS tarafında bu kadar ucuza alamazsınız.

Witcher 3'ü 30TL'ye aldım ben Xbox One X de 100TL'ye hem Far Cry 5 tüm (dlcler dahil) hem de 3 aldım hatta o zaman Far Cry 5 çıkalı 2 sene olmuştu çok güzel indirimler var.

Son dönemde AAA oyun fiyatları hem bilgisayar tarafında hem ps store tarafında hemen hemen aynı. Ön siparişe açılan AAA oyunlardan da bunu görüyoruz.Bunun dışında Xboxta gamepass var fakat diğer tarafta da ps plus var ki en iyi sürümüne abone olursanız içerisinde ciddi miktarda oynanılacak malzeme bulabilirsiniz. God of War, Horizon, Returnal, Ratched & Clank, Spiderman Miles Morales gibi sony oyunları da bu ps plus ın içerisinde yer alıyor. Sonuç olarak başlıktaki soruya gelecek olursak bunun cevabı oyuncudan oyuncuya değişir. Ben exclusive oyunlar sebebiyle ps5 derim. Ayrıca oyuncu bilgisayarın da varsa xbox almanı gerektirecek birşey yok

bu kadar körü körüne fanboy olma ve cocuğum bariz fark var kör değiliz hepimiz görüyoruz
Kime çocuğum diyorsun sen? Ben XBOXa kötü falan mı dedim? Ps Plus Deluxe kataloguna baktın mı hiç? Ps5 tercih ederim dedim diye fanboy ilan edildim gelmiş bana çocuğum diyor. Bu hakkı kim veriyorsa artık sana.

Kime çocuğum diyorsun sen? Ben xboxa kötü falan mı dedim? PS Plus Deluxe kataloguna baktın mı hiç? PS5 tercih ederim dedim diye fanboy ilan edildim gelmiş bana çocuğum diyor. Bu hakkı kim veriyorsa artık sana.

Gelip ofansif bir şekilde 20TL'ye nereye oyun buluyorsunuz diyorsunuz. Bir gidip bakmamışsınız micrososft Store'a. Şimdi de PS Deluxe kataloğuna baktınızmı diyorsunuz. :D

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı