PS5 vs. Xbox vs. PC

Hjiterisaky

Hectopat
Katılım
5 Şubat 2020
Mesajlar
2.476
Makaleler
1
Çözümler
1
Daha fazla  
Cinsiyet
Erkek
Arkadaşlar selamlar. Konuya direkt giriyorum.

PS5: Özel oyunları çok oynamıyorum, hatta şu ana kadar hiç oynamadım desem yeridir.(2-3 sene sonra PS5 Pro çıkacak diyorlar)

Xbox: Hayatımda hiç kullanmadım, Game Pass'den faydalanmanyı çok düşünmüyorum çünkü ana oyunlarım orada yok ve çok ilgimi çekmiyor.

PC: Şu anda var fakat yükseltmek istemiyorum ve ağır oyunlar oynuyorum.

Düşüncem şu yönde: Gelecekte streaming platformları donanımların yerini alacak gibi duruyor ve ondan dolayı konsol çok mantıklı mıdır bilmem, competitive oyunlarda bile bayağı etkili deniyor şu an en düşük hızdaki internet ile beraber, kısacası şu an çok arada kaldım. Tavsiyeleriniz için şimdiden çok teşekkürler.
 
Şu şartlarda düzgün ekran kartı parasına konsol alınabildiği için bence yükseltme yapmayın. Onun dışında özel oyunlar sizi etkiliyorsa PS5, etkilemiyorsa XSX alabilirsiniz. Her iki tarafın da kendilerine göre artıları bulunmakta.

Streaming servislerinin ise ülkemizde oturması için daha çok süre var.
 
Streaming teknolojilerinin, fiziksel donanım teknolojilerinin yerini alması için rahat bir 5-6 sene var. henüz bu kadar kuvvetli ve stabil bağlantının olduğu ülke sayısı az dünyada. yani gelecek teknolojileri bekleyeyim mantığı 1 yıldan fazlası için oldukça gereksiz.

Eğer mevcut pc size yetiyorsa, özel oyunlara ilginiz yoksa, bence hiç Ps5 almayın, oyunları aşırı pahalı. Eğer Series X'in yapabileceği her şeyi yapabiliyorsa bilgisayarınız, zaten onu da almanıza gerek yok.

Yani konu içinde zaten kendi kendinize cevaplamışsınız bir nevi. :D
 

Yeni konular

Geri
Yukarı