PS5 ya da XBox One X beklenmeli mi?

NullVoid

Kilopat
Daha fazla  
Evet bu konu bir çok kez açılmış farkındayım ama güncel karşılaştırmalara rastlayamadım hiç.

Şimdi bütçem kıstılı ama hani en pahalısını da belki zorlasam alabilirim.

Seçeneklerimi ve düşündüklerimi yazayım kafamdaki soruları cevaplarsanız sevinirim.

Öncelikle almayı düşündüğüm 3 oyun: GTAV, FIFA 18, NBA2K18

PS4: Slim in bu oyunları kaldırabileceğini düşünmüyorum çünkü forumlarda çok kez GTA 5'te bile kastığından şikayet edilmiş.

PS4 ise çok eski hani onu almak yerine biraz daha zorlayıp PS4 Pro alabilirim.

PS4 Pro'nun da işte para sıkıntısı var diğerlerine göre çok pahalı bir de oyunlar eklenince.

Xbox One S ise playstation daha çok tercih edilen olduğu için bilemedim.

Bunlar arasında hangisini seçmeliyim ya da bi kaç ay bekleyip PS5 ya da XBox One X mi almalıyım?

Şimdiden teşekkürler.

Yazmayı unutmuşum 4K televizyonum yok.

Son düzenleyen: Moderatör:
Oynamak istediğiniz oyunlar her iki platformda var ise bu kararı sizin zevkiniz verir. Kaldırmaz gibi bir durumun söz konusu olduğunu düşünmüyorum. Bu şikayetler hor kullanan kişilerden geliyor genellikle.
Asıl konuya gelirsek iki konsolunda Gamepad'lerini deneyin hangisi sizin elinize tam oturuyorsa hangisinde daha rahat oynayacağınızı düşünürseniz onu alın.
Birkaç ay içinde PS5'in çıkacağını sanmıyorum. Xbox One X duyuruldu. İlerleyen zamanlarda onunda durumunu göreceğiz.

Uyarı! Bu konu 9 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı