PS5'e PS4 oyunu almak

WolreaG

Hectopat
Makaleler
4
Yer
İzmir
Daha fazla  
Sistem Özellikleri
RX 570, 8 GB RAM, i5-4590
PS5'ime hep PS4 oyunu alıyorum çünkü ucuz. Son zamlardan sonra güzel ve Türkçe oyunlar pahalı oldu zaten pahalıydı daha da arttı. Bende ucuz olduğu için ve CD'leri de ucuz olduğu için PS4 oyunu almaya yöneldim. Benim yaptığım çok doğru değil son nesil konsolum var ama önceki neslin grafikleri ile oynuyorsun diyebilirsiniz evet doğru ama önemli olan oyunun güzelliği grafiği değil, benim gibiler var mı acaba? Yoksa tek ben mi bunu yapıyorum?

Bir de her oyun bulunmuyor PS5 versiyonu bu yüzden de PS4 oyunu alıyorum tabi.

PS5'ime hep PS4 oyunu alıyorum çünkü ucuz. Son zamlardan sonra güzel ve Türkçe oyunlar pahalı oldu zaten pahalıydı daha da arttı. Bende ucuz olduğu için ve CD'leri de ucuz olduğu için PS4 oyunu almaya yöneldim. Benim yaptığım çok doğru değil son nesil konsolum var ama önceki neslin grafikleri ile oynuyorsun diyebilirsiniz evet doğru ama önemli olan oyunun güzelliği grafiği değil, benim gibiler var mı acaba? Yoksa tek ben mi bunu yapıyorum?

Bir de her oyun bulunmuyor PS5 versiyonu bu yüzden de PS4 oyunu alıyorum tabi.
Doğru yapıyorsunuz hocam. Ben sizin yerinizde olsam aynı şeyi yapardım.

Doğru yapıyorsunuz hocam. Ben sizin yerinizde olsam aynı şeyi yapardım.
Hocam Until Dawn mesela, PS5 versiyonu 2500 lira PS4 versiyonu 700 lira ama CD'si 250 liraya aldım. Yani uçurum fark var 2250 lira çok 100-200 olsa anlarım bide 2250 lira demek güncel grafik demek.

Hocam Until Dawn mesela, PS5 versiyonu 2500 lira PS4 versiyonu 700 lira ama CD'si 250 liraya aldım. Yani uçurum fark var 2250 lira çok 100-200 olsa anlarım bide 2250 lira demek güncel grafik demek.
Grafik bir yana önemli olan eğlencesi grafik de ekstradan eğlence veriyor. Fakat ben Half Life 2 de aldığım zevki CoD da alamıyorum.

Uncharted Collection'la çok mutluyum. PS3 oyunlarının remaster sürümü olmasına rağmen akıyor vallahi.

Uncharted Collection'la çok mutluyum. PS3 oyunlarının remaster sürümü olmasına rağmen akıyor vallahi.
Bende şuan onu oynuyorum ve grafikleri göz yormuyor. 720p gibi ama gayet akıcı ve güzel.
Bende aktif Uncharted 2'yi oynuyorum tek sıkıntı kamera açıları başka bir sıkıntısı yok benim için özellikle Uncharted 1 de kanser etmişti çok ilginç açılar vardı.
Evet 1. de bazen kamera açıları sebebiyle bölümü geçemediğim olmuştu bende bugün 2. oyununa geçtim, 1. nin sorunu kamera açısından dolayı alakasız yere drake'in gitmesi, bende böyle bug olmuştu oyunu kapayıp açınca kayıt noktasından başlatmıştı.

Bende aktif Uncharted 2'yi oynuyorum tek sıkıntı kamera açıları başka bir sıkıntısı yok benim için özellikle Uncharted 1 de kanser etmişti çok ilginç açılar vardı.

Eski oyunların kronik sorunu o hocam. Ben de 3.oyunun sonuna yaklaştım. 3.oyunda bariz şekilde Last of Us (2013) gibi hissettiriyor kontroller.

Bende şu an onu oynuyorum ve grafikleri göz yormuyor. 720p gibi ama gayet akıcı ve güzel.

Evet 1. de bazen kamera açıları sebebiyle bölümü geçemediğim olmuştu bende bugün 2. oyununa geçtim, 1.nin sorunu kamera açısından dolayı alakasız yere Drake'in gitmesi, bende böyle bug olmuştu oyunu kapayıp açınca kayıt noktasından başlatmıştı.

TLOU part 1 gibi veya Mafia D. E gibi bir remake gelse bu oyunlara gündeme oturur rahatlıkla ama 3 kere çıkardıkları TLOU 1'e yapıyor bunlara yapmıyorlar. Bir yandanda iyi oluyor yeni oyun çıkması lazım artık.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı